Tetris v podaní NDS

pridal spacejunker 27.2.2006 o 10:57 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nesmrteľná klasika Tetris, ktorá bola pôvodne pribaľovaná s prvým GameBoyom, zažije malú renesanciu túto jar v podobe Tetris DS. Špeciálne šitý na mieru potrebám NDS to nebude len taký "obyčajný" Tetris. Každý jeden zo šiestich herných režimov bude podporený inou legendárnou postavičkou Nintenda (Mario, Link, Donkey Kong, Samus, Yoshi a Balloon Fighter) a ponúkne zaujímavé vylepšenia k typickému padaniu farebných blokov. V móde Touch sú tieto bloky nastavané na seba po celej výške oboch displejov. Pomocou stylusu ich musíte otáčať a vytvárať z nich riadky. Tento mód dovoľuje spomaliť a dokonale si premyslieť si ďalšie kroky.

V štandardnom režime sa na hornom displeji preháňa Mario v hre Super Mario Bros., zatiaľ čo vy na dolnom hráte originálny Tetris a zápasíte so zvyšujúcou rýchlosťou. Mód Catch je inšpirovaný sériou Metroid. Budete skladať z padajúcich blokov štvorce o rozmeroch 4x4, ktoré následne explodujú a na účet sa pripíšu body. Mód Puzzle zahŕňa riešenie hlavolamov v Tetris štýle, je ich viac ako 50. Cieľom módu Push je ukladať bloky tak, aby sa zmazali vždy dva riadky naraz. Takýmto spôsobom si čistíte svoju hraciu plochu a tlačíte súpera do červenej zóny, ktorú ak dosiahne, hra preňho končí. Podobný princíp ako mód Puzzle využíva aj režim Mission, inšpirovaný hrou Legend of Zelda. Hráč musí plniť sériu misí v limitovanom čase, inak sa mu hracia plocha zaplní blokmi a hra tým skončí.

Tetris DS to nie je len séria nových módov pre jedného hráča, ale aj silný multiplayer až pre 10 hráčov v režimoch Push, Standard a Mission. Cez lokálne Wi-Fi sa hry môžu zúčastniť aj hráči bez kartidgu. Pri online multiplayeri si zahrá už len štvorica, ktorá má k dispozícii rebríčky a štatistiky (ne)úspechov vyzývateľov.





Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS Tetris v podaní NDS
Tetris v podaní NDS  Tetris v podaní NDS  Tetris v podaní NDS
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
DS

Vývoj: Nintendo / Nintendo
Štýl: Logická
Dátum vydania: 20. marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20242)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk