Outfit demo look

pridal saver 7.3.2006 o 22:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zahral som si multiplayer demo na Outfit, zaujímavú Xbox360 akciu umiestnenú do druhej svetovej vojny a som celkom prekvapený. Multiplayer v hre je prakticky arkádová konverzia Battlefieldu, teda vašou úlohou na bojisku je obsadzovať checkpointy, používať vozidlá a pre výhru zabiť určitý počet nepriateľov. Nehráte tu však šesťdesiati, ale len dvaja až šiesti s tým, že každý hráč je veliteľ (tri typy veliteľov s rôznymi zbraňami pre každú stranu) malej jednotky vojakov, ktorá mu stojí vždy po boku, pomáha mu a umiera s ním. To však nie je všetko, hra ponúka niečo viac ako štandardné boje a to kupovanie si vozidiel za body. Teda za zabitých nepriateľov získavate body, za ktoré si objednávate stále lepšie zbrane. Napríklad môžete si objednať stacionárny guľomet, ku ktorému hneď dostanete jedného vojaka, ktorý ho bude obsluhovať a brániť určitú časť územia (môžete obsluhu prebrať aj sám), rovnako rôzne kanóny, ozbrojené vozidlá, tanky, alebo môžete nechať zbombardovať určité územie. Pomocou obranných zariadení môžete nechať brániť svoj hlavný stan a následne sa vybrať s tankom do boja. Teda, ak na naň máte, ak nie, ostáva vám len pešibus a záplava guliek smerujúcich na vás. Trochu sa mi zdalo demo nevyvážené (aj keď možno ešte nepoznám všetky kombinácie silných a slabých stránok jednotiek), totiž ak prehrávate a nepriateľ si kupuje stále lepšie vozidlá, už ho ťažko dobehnete. Napríklad, ak získa najsilnejší tank ako prvý, a vy nemáte dostatok bodov na kúpenie niečoho silného, môžete už len čakať na smrť.

Samotnú hru ešte dopĺňa deštrukcia takmer všetkého (mostov, domov, múrikov, obrán...), z pikošiek poteší jazda na fúriku (jeden tlačí, jeden sadne a strieľa), traktore, nechýbajú detaily ako horenie a rozpadávanie sa plotov, roztrhnutie postáv na desiatky častí, potom ako ich trafí výstrel z dela atď.  Vcelku dobré a aj keď grafika nevyužíva maximum z konzoly, má svoj štýl a nechýbajú jej detailné textúry, real-timeové tiene a efektné výbuchy.

Celkovo veľmi zaujímavý multiplayer, počkáme si ešte, čo ukáže po single stránke a zaujímavé bude aj sledovať v multiplayeri, ako dopadne v porovnaní s Battlefield Modern Combat, Ghost Recon alebo Far Cry Instincts, všetko čoskoro vychádzajúce hry, ktoré rozbehnú bojový multiplayer na Xbox360.   Tu som zgraboval aj tri videá z hry - boj, fúrik, traktor.





Outfit demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati, battlefield






na
Xbox 360

Vývoj: THQ / Relic Entertainment
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20344)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk