Terra: Formations informácie a obrázky

pridal uni 21.3.2006 o 13:14 pod hry
HRY > NOVINKY >

Terra: Formations je mix FPS akcie a RTS, ktorý pripravuje spoločnosť Star Cave Studios. Navyše hra bude obsahovať aj RPG prvky a hoci sa jedná o MMOG titul (massive multiplayer online game), nezabúda sa ani na jednotlivcov. Skrátka, tento titul by si mal užiť každý záujemca. Hra bude fungovať na Torque Shader Engine.

Dej je situovaný do roku 2157 a ľudstvo má zase problémy. Tentoraz je dôvodom nedostatok surovín na matičke Zemi a tak jediným východiskom je expanzia do vesmíru a okupácia nových planét. Lenže do hry vstupuje neočakávaný nepriateľ a vojna v solárnom systéme je nevyhnutná.

Hráč, ako člen elitných vojenských jednotiek, sa musí postarať o kolonizáciu a zveľaďovanie nových planét a súčasne bojuje o prežitie ľudskej rasy. Na výber sú 4 povolania a sekcie. V úlohe vojaka vás čaká pravá a nefalšovaná akcia a priame konflikty s nepriateľmi. Inžinieri zabezpečujú produkciu, opravy a rozvoj kolónií. Výskumníci vyvíjajú nové technológie a starajú sa o modernizáciu spoločnosti. Napokon je tu veliteľ, ktorý má celkový prehľad a všetko koordinuje, úloha vhodná pre  milovníkov RTS a taktiky.

Star Cave Studios v tomto období hľadá obchodných partnerov a distribútorov, ktorí by sa postarali o propagáciu a predaj Terra: Formations. Termín vydania hry je teda závislý na tom, aký bude záujem zo strany firiem. Zdá sa, že sa jedná o zaujímavý produkt a bolo by škoda, keby neuzrel svetlo sveta kvôli absentujúcemu distribútorovi. Na druhej strane, keby napokon z núdze autori vypustili hru ako freeware, potešili by hráčov na celom svete. Viac o tomto titule nájdete na tejto oficiálnej stránke.





Terra: Formations informácie a obrázky Terra: Formations informácie a obrázky Terra: Formations informácie a obrázky Terra: Formations informácie a obrázky Terra: Formations informácie a obrázky Terra: Formations informácie a obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Star Cave Studios
Štýl: Akcia / Realtime stratégia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Monitor-strata signalu (7)
Zdravim, vcera som kupil novy monitor (MSI MAG 341...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20702)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk