Dark Messiah of Might and Magic na E3

pridal uni 12.5.2006 o 14:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Na E3 sa, prostredníctvom dema, predviedol aj Dark Messiah od Ubisoftu a prezradil, aké úklady a novinky čakajú na odvážlivcov, ktorí príjmu jeho výzvu. Hráč sa stotožní s postavou menom Sereth, ktorá môže dominovať v troch oblastiach - v boji s mečom a zbraňami, v mágii a napokon špionážnych a vražedných technikách.

Pri boji nablízko tvorcovia využili nevšedný bojový kombo systém, ktorý sa líši podľa toho, akú zbraň používate. V mágii sa pri vhodnej voľbe kúziel dajú dosiahnuť zaujímavé výsledky. Napríklad po použití zmrazovacieho kúzla sa protivník zmení na kus ľadu, ktorý môžete palicou rozbiť na kúsky. Nielenže sa zbavíte jedného oponenta, ale tento kúsok sčasti ochromí okolitých nepriateľov. Ak sa zameriate na špionáž, môžete sa zakrádať, prekvapiť oponenta od chrbta a zneškodniť ho dýkou. Pri väčšom počte súperov si však treba dávať pozor, pretože sú vnímavejší. Taktiež treba brať do úvahy aj prostredie a osvetlenie. Ideálne je využitie viacerých techník súčasne. Napríklad pri boji s kyklopom, ktorý ste mohli vidieť na E3, sa dalo uspieť len s použitím vhodných kombinácií. Viac ako priamy útok mečom sa osvedčilo kúzlo, ktoré spomalilo protivníka a následná lukostreľba z bezpečnej vzdialenosti.

Plná hra Dark Messiah ponúkne 12 nebezpečných úrovní, viac ako 40 devastačných zbraní a kúziel, atraktívny fantasy svet Might and Magic a rozvoj zručností. Výrazný bude najmä multiplayer, kde sa môže stretnúť až 32 hráčov v niekoľkých módoch a online kampani. Hra bude mať premiéru už v priebehu tohoto roka. V prípade záujmu si pozrite interview s tvorcami Dark Messiah na E3, priložené obrázky a tu nájdete rozsiahlu 400 MB dlhú ukážku (7 minút aktuálneho hrania) hrateľnosti.





Dark Messiah of Might and Magic na E3 Dark Messiah of Might and Magic na E3 Dark Messiah of Might and Magic na E3 Dark Messiah of Might and Magic na E3 Dark Messiah of Might and Magic na E3 Dark Messiah of Might and Magic na E3 Dark Messiah of Might and Magic na E3
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: RPG / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 27. október 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19996)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk