MotorStorm drsné obrázky

pridal spacejunker 4.7.2006 o 9:44 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ako by asi vypadala kombinácia Burnoutu a off-road rally ukáže racing MotorStorm. Keď sa pozriete na aktuálne obrázky, okamžite je jasné, že k minuloročnému renderu sa kvalitou ani len nepribližujú. MotorStorm napriek tomu zaujme pôsobivými kolíziami a reálnou deformáciou terénu, priamo ovplyvňujúcou chovanie vozidiel. Preteky v hre sú súčasťou MotorStorm festivalu a toto miesto sa stáva aj východiskovým bodom pre každú súťaž. V pozadí budete počúvať nejakú tú muzičku (niečo, ako na pravom festivale, prisľúbené sú rockové kapely a Djs), dokonca si bude možné zostaviť vlastný soundtrack.

Celkovo bude na výber 35 vozidiel, rozdelených do siedmych kategórií. Nájdete tu štvorkolky, kamióny, motorky, buginy, pick-upy atď. (stačí sa pozrieť na obrázky). Zajazdíte si na 12 tratiach, z ktorých každá bude mať niekoľko alternatívnych skratiek. Napríklad motorka vyskočí oveľa vyššie do výšky ako ťažký pick-up a dostane sa na vyvýšenú plošinu. Tieto skratky budú ťažko dosiahnuteľné, ale keď sa naučíte trate naspamäť, na protivníkov sa budete dívať zo spätného. Autori uvažujú aj o vydávaní nových áut i tratí formou sťahovateľného obsahu.

Súťaženie bude sprevádzať rýchlosť a agresivita. Byť prvým znamená vytláčať protivníkov z trate, navádzať ich na prírodné prekážky a potom aktivovať nitro a stratiť sa za horizontom. Protivníci na oplátku budú robiť to isté a počas súťaže by ste nemali byť nesmrteľný, čo znamená, že po niekoľkých ťažkých haváriách a nasledovných respawnoch, hra pre vás končí. Počas kolízií sa budú vozidlá deformovať, strácať súčiastky a vďaka fyzike Havok sa po explózii rozletia kolesá na všetky smery.

MotorStorm sa síce na E3 predstavil v rannej verzii (hra je dokončená z polovice), v novembri by mal stihnúť launch konzoly PS3.





MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky MotorStorm drsné obrázky
MotorStorm drsné obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Evolution Studios
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk