Steambot Chronicles parné dobrodružstvo

pridal spacejunker 10.7.2006 o 12:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Tento september sa ponesie minimálne s akčným RPG Steambot Chronicles v znamení pary. Táto kombinácia akcie, súbojov mechov, RPG prvkov a desiatok minihier sa objaví v Európe pod vydavateľskou značkou 505 Gamestreet, ktorej japonské hry vôbec nie sú cudzie. V Steambot Chronicles preberiete postavu mladého dobrodruha s čudným menom Vanilla Beans, ktorý po precitnutí na pláži zápasí so stratou pamäte. Neskôr sa skamaráti s Connie, speváčkou, ktorá pre istotu stratila členov svojej kapely. Či už sa vydáte hľadať muzikantov alebo spomienky, herný svet Steambot Chronicles vám ponúkne oveľa väčšiu slobodu. Ako a čo budete robiť, je len na vás.

Môžete sa vydať po stopách mini questov od obyvateľov, preskúmavať svet, bojovať, alebo sa baviť hraním minihier. Vývoj nelineárneho príbehu máte plne pod kontrolou a jeho napredovanie ovplyvní každé vaše rozhodnutie. Stačí absolvovať zopár rozhovorov, tu zatlačiť slovami NPC postavu k múru a s inou si zavtipkovať a hneď máte nových (ne)priateľov. Plne pod kontrolou máte aj vývoj hrdinu, z ktorého sa neskôr môže vykľuť obratný bojovník, vytrvalý dobrodruh, skvelý kuchár, prešibaný zlodej alebo všestranne zameraná postava. Súboje v Steambot Chronicles prebiehajú na chrbtoch parou poháňaných mechov, nazvaných Trotmobiles (skrátene Trots). Silu obrnencov však využijete nielen na utrhávanie súčiastok z nepriateľov, ale napríklad aj na prevoz NPC postáv z jedného miesta na druhé.





Steambot Chronicles parné dobrodružstvo Steambot Chronicles parné dobrodružstvo Steambot Chronicles parné dobrodružstvo Steambot Chronicles parné dobrodružstvo Steambot Chronicles parné dobrodružstvo Steambot Chronicles parné dobrodružstvo Steambot Chronicles parné dobrodružstvo
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PS2

Vývoj: 505 Gamestreet / IREM
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania:  september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20233)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk