Resistance Fall of Man masívny multiplayer

pridal spacejunker 21.7.2006 o 11:52 pod hry
HRY > NOVINKY >

Do boja o zákazníka vyrazí konzola PS3 istená FPS akciou Resistance Fall of Man od Insomniac Games, tvorcov série Ratchet & Clank. Olovo napumpujete do mimozemšťanov v alternatívnej histórii, kedy svet zasiahne najdesivejšia katastrofa v dejinách ľudstva; vírus Chimera konvertujúci všetko živé. Resistance nebude obyčajnou FPS-kou zasadenou do prostredia, ako vystrihnutého z druhej svetovej vojny. Ukážky, ktorými nás zasypávajú autori, sú vybrané tak, aby sa o hre nedostalo von príliš veľa informácii. Ale už teraz vieme, že boje budú prebiehať aj v snehom zasypaných horách a v džungli. Dizajn úrovní, ako aj vzhľad prostredí, ovplyvní samotný vírus a podpíše sa aj pod zbrane a ovládateľné vozidlá.

Insomiac Games, podobne ako pri Ratchet & Clank, vybaví aj Resistance masívnou podporou multiplayeru. S kamarátom si zahráte kampaň kooperatívne, rozstrieľate sa v splitscreene alebo so 40 hráčmi online! Výber máp bude široký a pojmú aj menšie počty, aby sa hráči navzájom zbytočne nehľadali a deatchmatch nestrácal nič z dynamiky. V Resistance sa objaví aj mód Meltdown, vychádzajúci z režimu Node. V tomto móde bojujú dva tímy o kontrolu nad bojiskom zaisťovaním veľkých miestností, v ktorých sa nachádzajú rekonfigurovateľné cylindre. Kontrolované miestnosti slúžia ako respawn point a ich úlohou je chladiť domovskú základňu. Pri nedostatočnom chladení (nízkom počte obsadených nodov) sa vypne defenzívna ochrana základne, čím sa otvára cesta k víťazstvu.





Resistance Fall of Man masívny multiplayer Resistance Fall of Man masívny multiplayer Resistance Fall of Man masívny multiplayer Resistance Fall of Man masívny multiplayer Resistance Fall of Man masívny multiplayer Resistance Fall of Man masívny multiplayer Resistance Fall of Man masívny multiplayer Resistance Fall of Man masívny multiplayer
Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SCEE / Insomniac Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20291)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk