Konzolový World of Tanks: Modern Armor oslavuje 10. výročie

Hra oslavuje, ale darčeky budete dostávať vy a to po celý rok.

pridal matus_ace 7.2.2024 o 17:03 pod hry
Konzolový World of Tanks: Modern Armor oslavuje 10 výročie

HRY > NOVINKY >

Wargaming dnes hrdo pripomína 10. výročie konzolového hitu World of Tanks: Modern Armor. V roku 2014 vyšla hra World of Tanks: Xbox 360 Edition ako jedna z prvých free-to-play hier na Xbox 360. Expanzia do konzolového priestoru pokračovala, keď bola hra v roku 2016 dostupná aj na PlayStation. Počas posledných desiatich rokov sa hra neustále vyvíjala a jej najnovšia iterácia World of Tanks: Modern Armor prišla v roku 2021. Pod súčasným názvom World of Tanks: Modern Armor ponúka viac ako 1000 tankov a predstavuje vozidlá a technológie z obdobia druhej svetovej a studenej vojny.

"Pred desiatimi rokmi World of Tanks debutoval na Xboxe a predstavil jednu z prvých free-to-play hier pre konzoly," povedal Viktor Kisly, generálny riaditeľ spoločnosti Wargaming. "Úprimne ďakujem hráčom po celom svete, ktorí si našu hru užívali a podieľali sa na jej vývoji, a zvláštne poďakovanie patrí nášmu štúdiu v Chicagu, ktorého nasadenie túto cestu v uplynulých desiatich rokoch umožnilo. Stojíme na prahu ďalších desiatich rokov a buďte si istí, že sa pripravujeme na ešte väčšie dobrodružstvo a veľké plány."

Oslavy desaťročného výročia World of Tanks: Modern Armor potrvajú po celý rok 2024. Odštartovali 6. februára, kedy debutovali nové vojnové truhly Celebration War Chests, a všetci hráči boli vyzvaní k účasti na výročí: Veľká komunitná akcia X, vďaka ktorej môžu získať dva tanky zadarmo: nový Lago M38 a klasický T-34-88. Od 13. februára budú k dispozícii ďalšie odmeny za oslavy 10 rokov, vrátane garážového vybavenia a - len pre veteránov - tanku MBT-B úrovne X zadarmo alebo s výraznou zľavou.

Súčasťou osláv v hre je tiež možnosť získavať mesačné odmeny za desaťročné oslavy spojené so špeciálnymi tematickými udalosťami. Rok plný výziev, prístupný prostredníctvom exkluzívnej sprievodnej webovej stránky Celebrations, vyvrcholí konečnou odmenou v podobe dvoch doposiaľ neodhalených prémiových vozidiel: tanku z druhej svetovej vojny a tanku vojny studenej.

World of Tanks: Modern Armor tento rok predstaví nové tanky, ktoré budú môcť hráči získavať a vylepšovať. Zahŕňa nový rad Tech Tree s nemeckými ľahkými tankami a stíhačmi tankov pre režim studenej vojny, ktorý začne vychádzať vo februári, a tiež nový rad Tech Tree pre druhý svetový vojnu, ktorá príde na jar.

"Naši hráči milujú, keď do hry pribúdajú nové tanky," povedal hlavný dizajnér Brenden McCormack, "Nie je lepší spôsob, ako ich a našu hru osláviť, než pridaním ďalšieho bezplatného obsahu, ktorý môžu hráči získavať."

V priebehu roka sa hráči môžu tešiť aj na množstvo zaujímavých herných udalostí, vrátane Dream Machines a návratu obľúbených aktivít, ako je Golden Week Challenge, Tankfest a ďalšie.

Teraz sa môžete zapojiť aj do našej exkluzívnej sútaže





Konzolový World of Tanks: Modern Armor oslavuje 10 výročie
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19982)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk