Decadent ponúkne temnú démonickú akciu

Temné prostredia, zvláštny kult a vy so zbraňou...

pridal saver 5.4.2024 o 21:32 pod hry
Decadent ponúkne temnú démonickú akciu

HRY > NOVINKY >

Incantation Games a Fulqrum Publishing predstavili novú hororovú akciu The Decadent. Bude to príbehová fps strieľačka, ktorá bude spájať objavovanie, lovecraftovský horor a boj. Všetko to zmieša do pohlcujúceho zážitok s jedinečným pocitom osamelosti v nebezpečnom prostredí, kde sa zastavil čas. 

Aspoň toto nám o titule hovoria autori, ale podľa ukážky im to môžeme aj veriť:

V hre preberáte úlohu Johna Lorna, kráľovského prieskumníka a veterána z 1. svetovej vojny, z ktorého sa stal okultista. V dôsledku traumatického zážitku počas jedného zo svojich okultných výskumov sa Lorn stane hostiteľom zvláštneho parazita.  Keď poslednýkrát cestuje do Arktídy a sleduje stopy stratenej expedície Miskatonskej univerzity, sa jeho odvaha a zdravý rozum dostanú na hranu. John sa musí naučiť kráčať medzi dobrom a zlom a naučiť sa koľko bolesti je pripravený spraviť, aby zachránil niekoho blízkeho.

Možnosti:

  • Viscerálna fps hra s prieskumom - Využívajte exotické zbrane a špeciálne predmety, keď budeš čeliť nevysloviteľným obyvateľom Pustatiny, ako sú skazené horské kmene, hybridné vodné bytosti, staroveké entity a neustále sa meniace hrôzy.
  • Zbierajte a upravte si arzenál zbraní od bežných strelných zbraní z 20. rokov minulého storočia až po prekliate pištole s okultnými vlastnosťami, podivné artefakty a aj mimozemské biologické zbrane.
  • Odhaľte "Weirdy", anomálne bubliny mimo priestoru a času, smutné pozostatky experimentov prastarých. Pre vás je to vždy hazard, môžete nájsť buď artefakty, ktoré vám pomôžu v boji proti hrôzam, alebo svoju definitívnu záhubu.
  • Preskúmajte neznáme - na svojej šialenej ceste do krajiny za hranicami rozumu sa vydáte do bezveterných lesov, mrazivých tundier, nepriateľských útesov, podzemných jazier, nekonečných ľadovcov, eóny starých mohýl, jaskýň plných cudzích húb, bezčasových nekropol a mnohých ďalších podivuhodných a zároveň desivých miest.
  • Jedinečný zážitok prispôsobujú rôzne mechaniky - odomykanie nového vybavenia, ktoré vám umožní postupovať v doteraz nedostupných oblastiach, dynamický systém príčetnosti, ktorý môže viesť k halucináciám alebo záchvatom paniky, systém progression lite, ktorý hráčom umožňuje meniť niektoré dôležité štatistiky pomocou rôznych artefaktov.

Nie je úplne jasné, aký typ hrateľnosti to bude ale miestami naznačujú, že to bude príbehová vec, miestami z toho cítiť lootovačku a nakoniec sa to spája v niečom ako Witchfire. Hru si môžete wishlistnúť na steame.





Decadent ponúkne temnú démonickú akciu  Decadent ponúkne temnú démonickú akciu  Decadent ponúkne temnú démonickú akciu
Decadent ponúkne temnú démonickú akciu  Decadent ponúkne temnú démonickú akciu  Decadent ponúkne temnú démonickú akciu
Decadent ponúkne temnú démonickú akciu
Páči sa mi! (+6)






Decadent ponúkne temnú démonickú akciu
PC

Vývoj: Fulqrum Publishing / Incantation Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20154)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk