Týždenník - Fallout apokalypsa

Tento týždeň sa nám ukázal ako Fallout seriál, tak prichádzajúci Star Wars Outlaws.

pridal saver 14.4.2024 o 20:22 pod hry
Týždenník - Fallout apokalypsa

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám ukázal ako Fallout seriál, tak prichádzajúci Star Wars Outlaws od Ubisoftu. Ten už určil dátum vydania hry a to na 30. augusta. Hra dostala aj nový príbehový trailer, lepšie približujúci dobu a prostredie, do ktorého sa dostávame. Tentoraz sa dostaneme medzi zločincov a pašerákov.

Spomínaný Fallout seriál sa tento týždeň objavil na Amazon Prime a príjemne prekvapil. Prekvapil ako hráčov, tak aj nehráčov, keďže autori dokázali veľmi dobre zachytiť svet, atmosféru a aj štýl hier. My sme si ho aj zhrnuli v recenzii. Zároveň vďaka seriálu Fallout hry stupli na hrávanosti a rovno cez uplynulý týždeň bola naznačená aj druhá séria seriálu.

Aby toho nebolo málo, Bethesda ohlásila, že Fallout 4 dostane nextgen update v apríli, a keďže príde 25. apríla, autori modu Fallout London museli odkladať Mod chceli vydať 23. apríla, ale teraz nevedia, aký dopad naň bude mať patch. Popritom sa ukázal Fallout: Cascadia mod

Mimochodom tento týždeň bol donatáčaný Minecraft film. Premiéru bude mať budúci rok v apríli. Spolu s Falloutom sú to oba projekty pod Microsoftom. Ten sa už medzitým dohodol s NetEase o vrátení Blizzard hier do Číny,  ale aj o prinesení ich hier na Xbox. Zároveň firma zakladá tím na uchovanie starých hier a aj kompatibilitu hier do budúcnosti a do Xbox aplikácie na PC pridali  Xbox hubs, do Xboxu menšie doplnky. K tomu teraz spustili víkendovú betu v Sea of Thieves na PS5, hra sa hneď dostala medzi najhrávanejšie. V plnej verzii príde na PS5 koncom mesiaca. 

 

Pre zaujímavosť ku Game Passu sa teraz vyjadril aj analytik Pachter, ktorý hovorí, že služba bude mať 200 miliónov predplatiteľov. Zároveň dodáva, že exkluzivity už nie sú podstatné, čo nakoniec vidia aj samotné firmy a keď potrebujú peniaze hľadajú pre ne ďalšie platformy.

Z iných zaujímavostí začal Ubisoft mazať The Crew z knižníc hráčov, hra síce už nefunguje, ale aj tak je to zvláštny postup.  Zároveň Warhorse Studios nám nasledujúci týždeň odhalia novú hru, niekto pretvoril GTA VI trailer pretvorený do live action podoby. Keď sme pri GTA tak Rockstar práve zvýšil cenu GTA+ predplatného, rovnako sa zdvihla cena EA Play. K tomu sme tu mali ukážku novej slovenskej hry Jötunnslayer: Hordes of Hel a zaujímavo vyzerá aj 63 days hra v štýle Commandos.

 

K tomu tento týždeň boli aj herné Bafta ocenenia, ktoré vyhralo Baldur's Gate 3. Znamená to, že ako prvá hra Baldur's Gate 3 vyhral všetky veľké herné ocenenia za hru roka 2023. Konkurencia síce bola minulý rok slušná, ale Baldurs bol vysoko nad ňou.

Z filmov sme tu mali recenziu na Monkey Man a aj Krotiteľov duchov: Mrazivá hrozba, ale zo zaujímavých noviniek sme sa dozvedeli, že hra Dredge dostane filmovú adaptáciu. Je to nečakané vzhľadom na menšiu hru. Z trailerov prišiel trailer na Joker Folie a Deux
ale aj Kingdom of the Planet of the Apes, pridal sa Fly Me to the Moon a ukázal sa seriál Dark Matter.

Z technologických noviniek sme tu mali náznak na RTX 5080 a RTX 5090 karty na tento rok, popritom TCL predstavilo nové mini-LED monitory v 34 a 27-palcových veľkostiach, objavili sa aj zvláštne herné Magma Glove rukavice. Z handheldov Aokzoe predstavilo handheld s Intel procesorom a Lenovo už plánuje Legion Go 2. Logitech predstavil  kompaktnú klávesnicu G PRO X 60 LIGHTSPEED a Sony ukázalo nové reproduktory ULT POWER SOUND. Pozreli sme sa aj na to koľko rokov updatujú firmy svoje mobily



Z recenzii sme sa pozreli na poslabší South Park: Snow Day! ale aj na nový  The Rogue Prince of Persia. Doplnili sme to Bulwark: Falconeer Chronicles, Garden Life: A Cozy Simulator, Disco Simulator a formulkami New Star GP. Z hardvéru sme otestovali Samsung Galaxy A55 5G mobil a XFX Speedster MerC319 Radeon RX 7800 XT grafiku.

K tomu sme vyskúšali demo hororovej hry Among Ashes a pozreli sme sa na to, čo to je značka ako služba.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20079)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk