Broken Saints pošahaná štvorka

pridal spacejunker 11.8.2006 o 13:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Psychologickými, náboženskými, politickými a duchovnými témami sa bude zaoberať akčná adventúra Broken Saints, inšpirovaná mnohými zdrojmi. Interaktivitu a komunikáciu s herným svetom prirovnávajú autori k hrám Myst a King's Quest, mrazivú atmosféru a dospelejší námet k Resident Evil a Eternal Darkness. Broken Saints sa však hlavne opiera o rovnomenný 24-dielny animovaný seriál, vydaný v rokoch 2001 - 2003. Príbeh hry, rovnako ako predlohy, sleduje osudy štyroch vyvolených hrdinov, ako zápasia s vlastnými problémami a globálnou technickou konšpiráciou, v ktorej sa ocitli.

Hrdinovia budú ťažiť pri zdolávaní prekážok a v súbojoch so stúpajúcou obtiažnosťou hlavne zo svojich schopností. Hrateľnosť by sa mala meniť podľa zvolenej postavy. A koho to vlastne budete ovládať? Shandala Nisinu, je 18-ročná dievčina, prenasledovaná vlastnou minulosťou. Záhadné okolnosti jej pôrodu ovplyvňujú všetkých, s ktorými príde do kontaktu. Raim je programátor, ktorý sa dostane k zaujímavej informácii a tá mu zmení život a zavedie k ostatným postavám. Oddaný moslim Oran Bajir začína počas ozbrojeného odporu pochybovať o zmysle misie (strážiť malý bunker), ako aj o sebe samom. Posledným hrdinom je budhista Kaminura chrániaci skrinku so záhadným obsahom. O ten obsah je viac ako veľký záujem.

Broken Saints má ponúkať približne 20-hodinovú hraciu dobu, počas ktorej budete získavať stovky predmetov a slovných spojení, použiteľných počas rozhovorov, čím si budete odomykať rôzne odmeny a cesty v príbehu.

Hrdinov Broken Saints predstavuje v dva a pol minútach nie moc atraktívny renderovaný trailer, ktorý nájdete tu (15 MB) alebo tu (19 MB).





Broken Saints pošahaná štvorka
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Gnosis Games
Štýl: Akčná Adventúra
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20180)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk