Cellfactor sa odkrýva

pridal saver 12.8.2006 o 19:32 pod hry
HRY > NOVINKY >

Cellfactor sa z techdema pomaly prepracuváva do podoby plnej hry a autori už niečo predstavili aj o príbehu. Engine hry robí Artifical Studios (firma robí aj Monster Madness) a o obsahovú časť a arty sa stará Immersion Software, ktoré prišlo s príbehom a pozadím pre hru.  Hra bude zatiaľ pre PC, ktoré s fyzikálnou kartou ako jediné zvládne hru naplno.

V príbehu sa dostanete do časov kedy zo superveľmocí ostanú len US a Čína, za oboma stojí záhadná firma Limbo corporation, ktoré pre obe strany dodáva zbrane. Jedného dňa sa v spoločnosti niečo stane a UN vysiela do oblasti svojich ľudí, aby preskúmali situáciu na ostrove Limbo korporácie, opevnenej pred hocičím čo by mohlo prísť z vonku. Prieskumné jednotky boli popravené a svetu nezostáva nič iné len poslať do boja svoju najväčšiu zbraň. Vás.  Zisťujete že Limbo nie je ani tak priateľská, a ani tak veľmi ľudská firma.

Toto bol príbeh single playeru, multiplayer hry sa bude odohrávať po príbehu, kedy je svet v ruinách po invázii mimozemšťanov nazvaných Technocracy. V mulťáku si zahráte za tri classy. Bishopa -  mimozemšťanku, ktorá  ma silné psychické sily ale neovláda zbrane, Black ops - človek, ktorý sa  spolieha viac na silu zbraní, ale aj oni majú isté schopnosti (jedna ruka zbraň, druhá psychika), nakoniec je tu Guardian, prakticky robot bez špeciálnych schopností, ale s možnosťou držať dve zbrane.  Z módov čakajte základný deathmatch a CTF a assault.  Zaujímavejšie budú vraj fyzická športové módy, čo sú v podstate minihry s rozličným zameraním. Jeden je napríklad niečo ako futbal, len nie s jednou loptou ale s tisícom. Tam musíte hodiť čo najviac lôpt cez nepriateľskú bránku. Spolu tu bude 15 rôznych minimódov.

Multiplayer je pre 16 hráčov v LAN s plnou podporou fyziky, pri internetovej hre môže byť  podľa pripojenia hráčov orezaná fyzika a počty objektov.

Čo sa týka vyžadovania fyzikálnej karty, samotná hra ju nevyžaduje, ale bude patrične orezaná a niektoré veci a levely nebudú prístupné, keďže softvér to v žiadnom prípade nezvládne plynulo. Hlavne látky alebo tekutiny sú veľmi ťažko sofvérovo realizovateľné v reálnom čase.  Celá hra bude mať len 5 levelov, zatiaľ nebolo ohlásené za aký čas ich prejdete, ale cena hry bude budgetová.





Cellfactor sa odkrýva Cellfactor sa odkrýva Cellfactor sa odkrýva Cellfactor sa odkrýva Cellfactor sa odkrýva Cellfactor sa odkrýva Cellfactor sa odkrýva
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Artificial Studios
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  december 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20285)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk