Rogue Warrior v obrazoch

pridal saver 27.10.2006 o 15:54 pod hry
HRY > NOVINKY >

Včera ohlásený Rogue Warrior sa ukazuje na prvých obrázkoch a IGN sa už stihlo o hre porozprávať aj s producentom a vymámiť ďalšie detaily o multiplayeri. Multiplayer bude inovatívny so stále sa meniacimi mapami, kde si hráči budú skladať mapy z troch častí. Jednu vyberie jedna strana, druhú druhá a tretiu počítač. Spolu budú na mapách hrať 10 módov a to DM, TDM, CTF, VIP (len jeden z tímu môže capturovať body), Hold and Conquer (obsadenie bodov), Squad Capture (jeden hráč musí zostať na pointe), Capture Once (pointy sa dajú obsadiť len raz), King of the Hill (len jeden capture point), Pure Time Capture (dostávate body za čas obsadenia pointu), Promotion (body za zabitie), Demotion (jedna osoba, po ktorej všetci idú). Hra bude mať aj botov, takže si zatrénujete aj offline, prípadne kooperačne s priateľom, ktorí ak odíde, preberie jeho miesto bot.

IGN spísalo aj preview na hru a poukázalo na detaily single playeru. Hra je postavená na príbehu Richarda Dicka Marcinka, Rogue Warriora, člena Navy SEALov, bývalého člena SEAL Teamu Six protiteroristickej jednotky Navy. Hra začína, keď Marcinko a jeho tím Sealov infiltrujú Severokórejskú ponorku, no práve vtedy zaútočila krajina na svojho južného suseda. Toto odtrhlo jednotku od akejkoľvek pomoci a musia sa sami pretĺcť vojnovou oblasťou až na bezpečné miesto pre evakuáciu.

Hra funguje na Unreal 3 engine, umožňujúceho streamovať rozsiahle prostredia, ponúkne multiplatformnosť, kvalitnú grafiku a fyziku a sieťový kód. Samotná hra bude bez HUDu, budete sa môcť prepnúť do FPS alebo pohľadu z tretej osoby, dokonca umožní hráčovi vybrať si, či chce hrať takticky alebo run&gun štýlom. Umožňujú to rozsiahle otvorené bojiská, kde si môžete zvoliť cestu a aj útok. Popri boji nebude chýbať podpora vášho tímu a aj zadávanie rozkazov. Potešia stealth prvky, kde budete môcť pokladať nástražné pasce alebo iné veci, ktoré zmasakrujú nepriateľov. Keďže AI bude prepracovaná, vojaci sa budú chodiť pozerať po svojich padlých, alebo zložených kolegoch a vy si ich takto môžete vyvábiť, počkať a zneškodniť.

Hru si zahráme budúci rok na PC, PS3 a Xbox360.





Rogue Warrior v obrazoch Rogue Warrior v obrazoch Rogue Warrior v obrazoch Rogue Warrior v obrazoch Rogue Warrior v obrazoch Rogue Warrior v obrazoch Rogue Warrior v obrazoch
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






na
PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Bethesda / Rebellion
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 22. október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20212)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk