Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva

pridal uni 6.2.2007 o 16:15 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kde sú tie časy, keď sa všetky MMORPG dali spočítať na jednej ruke! Je to len pár rokov a predsa sa to zdá tak dávno, veď vývoj počítačových hier a technológií dramaticky napreduje. Medzi priekopníkov online zábavy jednoznačne patrí Ultima Online, ktorá však tak trochu zapadla prachom a prežíva už len v tieni novodobých hráčov ako je World of Warcraft, Guild Wars či EverQuest 2. Ultima však stále žije a pripravuje sa jej znovuzrodenie. Ultima Online: Kingdom Reborn prichádza po siedmych expanziách a jej cieľom je priviesť klasiku späť medzi elitu.

Ultima Online: Kingdom Reborn nebude nová hra v pravom slova zmysle. Jedná sa o masívne vylepšenie, ktoré dramaticky zmení pôvodnú hru a pretransformuje ju do celkom novej podoby. V praxi to znamená, že aktuálne hrajúci hráči si uchovajú svoje postavy, predmety aj domy, ale užijú si ich v modernej podobe, s vylepšeným dizajnom a užívateľským rozhraním. Samozrejme, spoločnosť Electronic Arts sa pokúsi "verbovať" aj nových hráčov a bude ich lákať 14-dňovou trial verziou, ktorá ukáže prednosti reformovanej hry.

Zmeny sa týkajú predovšetkým grafiky. Darmo, pekný výzor robí svoje nie len u ženy, ale aj počítačovej či konzolovej hry. Hráči si užijú pekné modely postáv s vysokými detailmi, atraktívnejší povrch krajiny aj pôsobivejšie budovy. Hra však bude naďalej využívať izometrický pohľad, na aký sú konzumenti Ultimy zvyknutí. Prítomnosť 3D efektov, majestátnejšie kúzla a lesknúce brnenia však dodajú hre šmrnc.

Nové užívateľské rozhranie bude zahrňovať aj lištu na rýchly prístup ku kúzlam a schopnostiam, čím sa zjednodušia aktivity v hre. Namiesto dvojitého klikania na cieľ jednoducho stlačíte príslušnú klávesu, alebo aktivujete príkaz na lište. Túto možnosť ocenia všetci užívatelia a to najmä pri nenáročnom zosielaní kúziel. Inventár už nebude rozdelený na časti podľa použitých batohov, ale všetky predmety uvidíte v jednom ucelenom priestore. Ak však niekomu viac vyhovuje pôvodný systém, môže ho naďalej používať. Napokon sa v hre objaví celkom nová oblasť, kde sa nováčikovia dokonale stotožnia s hrou, a znalí hráči sa rýchlejšie oboznámia s osobnosťou prípadnej novej postavy.

Ultima Online: Kingdom Reborn sa má objaviť na jar a na leto je už plánovaná aj prvá expanzia inovovanej hry zvaná Ultima Online: Stygian Abyss. V prídavku sa hráči dočkajú doposiaľ najväčšieho bludiska v hre a novej hrateľnej rasy. Bude ňou gargoyle, ktorý sa môže meniť na kamennú formu a bude mať odlišný spôsob pohybu ako iné postavy. Hráči, ktorí zostanú pri pôvodných rasách, určite aspoň radi navštívia domovinu gargoylov. Presné termíny vydania zatiaľ nie sú známe, ale tvorcovia veria, že Ultima Online: Kingdom Reborn sa presadí a popularita hry výrazne stúpne.





Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva
Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva  Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva  Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva
Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva  Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva  Ultima Online: Kingdom Reborn ožíva
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: EA / EA Mythic
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  august 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20316)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk