Numen ambiciózna RPG

pridal uni 19.3.2007 o 12:55 pod hry
HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Akella pripravuje novú hack'n'slash RPG s názvom Numen a v interview pre poľský herný portál uviedla podrobnosti o tomto produkte. Na hre pracujú vývojári, ktorí sa podieľali na hrách Inquistor a Daemonica. Systém boja a postupu v Numen, viac ako k Diablovi, inklinuje skôr k titulom Titan Quest a World of Warcraft. Každý súboj má byť unikátny a nebudú chýbať zručnosti a talenty. Hrdina hry reprezentuje jedného z deviatich olympských bohov, v mene ktorého potom plní stanovené úlohy. Bohovia sú delení do troch skupín podľa toho, či sa orientujú na mágiu, boj zblízka alebo streľbu. Samozrejme získavate skúsenosti a nové úrovne a súčasne s nimi niekoľko bodov na zdokonalenie atribútov. Niektoré sa prideľujú automaticky, iné zvolíte podľa uváženia.

Sériu misií spája prepracovaný príbeh a ich plnenie je sťažené prítomnosťou iných chrabrých bojovníkov. Totiž ďalších osem hrdinov má rovnaký cieľ ako vy a preto sa musíte poriadne obracať, aby ste spomedzi rivalov vzišli ako víťaz. Okrem plnenia úloh a likvidovania kreatúr sa môžete zúčastňovať turnajov a venovať svojmu bohu obete a keď je váš patrón spokojný, venuje vám talentové body alebo špeciálne predmety. Ak mu však v niečom neulahodíte, mračí sa.

Medzi kúzlami nechýbajú známe prvky ako liečenie, ohnivá guľa alebo magická strela, ale nájdete tu aj unikáty, v iných RPG nevídané. Využijete bohatý sortiment štandardných a magických predmetov, pritom niektoré sú dostupné len na vyšších obtiažnostiach. Medzi nepriateľmi sa vyskytujú postavy gréckej mytológie ako harpyje či minotaury, ale napríklad aj nubijskí bojovníci, pralesní ľudia a šialenci. Hráči budú putovať po ostrovoch s rôznym povrchom, kde nebudú chýbať púšte, pralesy a zasnežené pláne s hrobkami a bludiskami.

Bežní hráči prejdú Numen za približne 30 hodín, ale misie za iných bohov a náhodne generované súčasti zaručujú vysokú znovuhrateľnosť. V hre bude použitý CPAL3D grafický engine od Centauri Productions, ktorého staršia verzia bola použitá v hre Gooka: The mystery of Janatris. Štandardný multiplayer v hre pravdepodobne nenájdeme. Numen by sa mal na trhu objaviť v priebehu tohoto roka.





Numen ambiciózna RPG Numen ambiciózna RPG Numen ambiciózna RPG Numen ambiciózna RPG Numen ambiciózna RPG Numen ambiciózna RPG Numen ambiciózna RPG Numen ambiciózna RPG
Numen ambiciózna RPG  Numen ambiciózna RPG  Numen ambiciózna RPG
Numen ambiciózna RPG  Numen ambiciózna RPG  Numen ambiciózna RPG
Numen ambiciózna RPG
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Akella / Cinemax
Štýl: RPG / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 14. december 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk