Zaostrené na Empire Earth III

pridal uni 11.4.2007 o 18:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

Chlapci z Mad Doc Software si poklebetili s redaktormi portálu ActionTrip a v rozhovore prezradili čosi o pripravovanej RTS Empire Earth III. Takže, aký bude tretí diel vcelku úspešnej stratégie?

Empire Earth III bude založená na rovnakých princípoch ako jej predchodcovia, ale všetko bude o krok bližšie k dokonalosti. Opäť sa bude jednať o konflikty v rôznych časových obdobiach, ktoré siahajú od hlbokej minulosti, až do neistej budúcnosti a na bojisku nájdete reálne historické jednotky (samozrejme až na tie futuristické) odlišné pre každú stranu so špeciálnymi vlastnosťami, ale aj slabosťami, ktoré budú mať kvalitné stvárnenie, vďaka čomu sa ľahko identifikujú na bojisku. Najvýraznejším vylepšením bude práve grafický engine, kde nechýba antialiasing, podpora shader model 3 a vyššie rozlíšenie textúr s väčším množstvom polygónov. Titul však nevyužije DirectX 10, čo tvorcovia obhajujú tým, že hra je už v pokročilom štádiu vývoja a DX9 umožňuje všetko potrebné.

V hre nájdete 3 regionálne frakcie. Západ sa pochváli vysokou technickou úrovňou, ďaleký východ dominuje veľkým počtom jednotiek a stredný východ sa sústredí na rýchle výpady nájazdníkov. Všetky frakcie však obsahujú sily na boj zblízka, strelecké jednotky a kavalériu. Počítačoví súperi budú mať veľmi dobrú inteligenciu. Tvorcovia pre nich pripravili viacero možných šablón, takže sa zameriavajú na obranu, rýchle útoky alebo napríklad technický rozvoj, čo však nevylučuje, že popri tom využijú aj iné možnosti, hoci s menšou pravdepodobnosťou, napríklad nájazdníci si vytvoria solídnu obranu. Tým sa dosiahne zážitok veľmi podobný konfliktom so živými hráčmi.

Namiesto klasickej kampane v EEIII bude preferovaný takzvaný systém udalostí v móde World Domination. Skrátka, ocitnete sa priamo vo víre boja, kde súperíte s inými mocnosťami a počas vývoja vám budú predkladané určité úlohy na splnenie. Tieto zadania sa rozlíšia podľa toho, ako postupujete a podľa celkového vývoja vo svete a motivujú k ďalšiemu napredovaniu. Nelineárny priebeh a rôzne nové udalosti zaručia atraktívnosť pri opakovanej hre. Premiéra Empire Earth III sa pripravuje na jeseň 2007.





Zaostrené na Empire Earth III
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: VU Games / MadDoc Games
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20054)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk