Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie

pridal uni 7.6.2007 o 14:49 pod hry
HRY > NOVINKY >

Najtemnejšie dni vývojárov z 8Monkey Labs sú už zrejme preč, pretože už sa nemusia zaoberať hrami z kasína, ktoré produkovali, aby získali kapitál na vytvorenie nového tímu a mohli začať pracovať na naozaj atraktívnom produkte, na FPS Darkest of Days. Jeden z popredných predstaviteľov spoločnosti, Aaron Schurman, poskytol interview portálu IGN a prezradil čosi o tejto pripravovanej akčnej lahôdke.

Príbeh sleduje osudy vojaka Alexandra Morrisa z roku 1800, ktorého v okamihu smrti zachránil tajomný cudzinec, aby ho vzápätí uniesol do budúcnosti prostredníctvom časového portálu. Tu sa Alexander zoznámi s organizáciou, čo si kladie za cieľ napraviť chyby minulosti a práve on sa má stať hlavným aktérom, ktorý dá veci do poriadku. Musí sa vrátiť do niekoľkých historických období a pokúsiť sa zvrátiť priebeh dejín.

Medzi jeho "zastávkami" bude aj Antietam počas americkej občianskej vojny, kde na bojisku uvidíte stovky vojakov, čo postupujú v koordinovaných skupinách a potom odhodlane zaútočia na nepriateľa svojimi bajonetmi. Naproti tomu v období prvej svetovej vojny, kde vstúpite do konfliktu medzi Nemcami a Druhou ruskou armádou, bude použitá ťažšia výzbroj a úplne iná taktika.

Dôležitú úlohu bude zohrávať morálka. Ak samostatne zaútočíte na skupinu nepriateľov, budú stáť v línii a bez obáv prebíjať zbrane, kým vás neeliminujú. Ale ak sa vám pri postupe podarí niektorých z nich zasiahnuť, ostatní rôzne zareagujú. Niektorí zotrvajú, iní sa utiahnu do úkrytu, ďalší zuteká. Ak vás však podporia ďalší vaši muži, nepriateľská skupina sa zrejme dá na bezhlavý útek. Skrátka AI bude na vysokej úrovni a správanie sa bude líšiť u každého jednotlivca. Niekedy povediete tím a môžete mužstvu zadávať jednoduché povely, ukry sa, bojuj, nasleduj, zostaň, ale takých situácií nebude veľa. Vojaci sa totiž riadia príkazmi nadriadených a vaše tajné poslanie má zvyčajne celkom iný cieľ, takže väčšinou ste odkázaní len na svoju zbraň. Pritom však musíte dbať aj na to, koho pošlete do večných lovísk, pretože zneškodnenie rozličných postáv vždy môže diametrálne odlišne zmeniť tok dejín.

V hre nájdete reálne dobové zbrane, ale aj nejaké futuristické a zaujímavosťou bude ich používanie, vo vybraných prípadoch, rôznych obdobiach. Napríklad pri skaze rímskeho mesta Pompeje sa ocitnete vo chvíli, keď mesto bude čeliť vulkanickým erupciám. Keď tam vbehnete s automatickou zbraňou a granátmi, užijete si nie len efektívne výjavy blížiacej pohromy, ale aj atypickú zábavu, pri ktorej vás budú obyvatelia považovať za nahnevaného Boha, čo zostúpil medzi nich a zoslal skazu.

V titule toho bude toho oveľa viac, ale o tom si povieme niekedy nabudúce, keď sa tvorcovia opäť trochu rozrečnia. Na hru sa môžu tešiť majitelia PC a Xbox360. Popri informáciách vám teraz ponúkame sériu exkluzívnych obrázkov.





Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie
Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie  Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie  Darkest of Days zmení najtemnejšie dni histórie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC

Vývoj: Phantom EFX / 8Monkey Labs
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20230)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk