Bourne Conspiracy vám doláme kosti

pridal Rišo 3.9.2007 o 9:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

Svet je doslova zaplavený hrdinami. Na každom kroku na vás vybafne nejaký superhero alebo tajný agent disponujúci technikou, o ktorej ani v NASA nevedia mäkké „f“, ale predsa len jeden z nich sa odlišuje od unifomnej väčšiny. Je ním Jason Bourne, nenápadný mladý muž, ktorý vstúpil na plátna kín z románov Roberta Ludluma a spravil tam taký poprask, že ste si ho museli všimnúť aj vy.

My sme mali možnosť sa na GC zúčastniť súkromnej prezentácie tejto očakávanej pecky a ak by sme mali naše postrehy zhrnúť do jednej vety, tak by to bola: „Máte sa na čo tešiť.“ Spočiatku nenápadná hra sa po pár sekundách zmenila na ultrarýchly filmový zážitok poriadne dvíhajúci adrenalín všetkých zúčastnených (vrátane predvádzajúcich vývojárov). Táto hra sa na nič nehrá, čo je pekný paradox. Všetko sa drží vnútornej logiky románov a filmov a Jason Bourne koná podľa nepísaného morálneho kódexu, podľa ktorého nezabijete civilistov, alebo neubližujete viac, ako je treba. Ale napriek tomu, alebo práve preto, sa jedná o jeden z najzaujímavejších titulov daného žánru, aký sme na GC videli. Hra začína niekde tam, kde aj prvý film a objasňuje striedavo úseky odohrávajúce sa pred Bournovým vylovením z vody (ktoré sú fakt zaujímavé) a po ňom, takže vypĺňa medzeru v čase, ktorá sa nachádza vo filme.

Jason Bourne je nielen elitný agent, ale aj inteligentný muž, ktorý nepotrebuje ťahať so sebou polovicu muničného skladu, aby porazil nepriateľov, ktorí mu stoja v ceste za odpoveďami na otázky, ktoré si kladie vo filme. Teda kto je a prečo mu zavraždili všetkých ľudí, ktorých mal rád. Jeho devíza, ktorá mnohých v kine oslovila, sa skrýva v schopnosti bleskurýchlo zhodnotiť situáciu a potom čo najkratšou cestou nekompromisne preraziť cez všetky prekážky, ktoré mnohokrát predstavovali menšiu armádu po zuby ozbrojených agentov a vojakov. Pri tomto chlapíkovi je aj James Bond len obyčajný amatér.

Hra sa zameriava na kombináciu skrývania, streľby a hlavne nefalšovaných súbojov, ktoré dávajú tomuto titulu naozajstnú šťavu. Praskajúce kosti, hlavy rozbité o okolité predmety a prerazené chrbtice naznačujú, že takúto intenzívnu akciu sme tu už dlho nemali, hlavne ak sa nejedná o samoúčelnú bojovku, ale seriózny príbeh prepojený akčnými sekvenciami. Prirodzené pohyby hlavného hrdinu, plne demolovateľné prostredie a tie najsadistickejšie druhy likvidácie protivníkov sa ešte vystupňujú pri finálnych bossoch, ktorých predstavujú naozaj úctyhodní týpci.

Napriek tomu, že hra nie je presnou kópiu filmov a nestretnete sa v nej s Mattom Damonom, môžete si byť istí, že za vaše peniaze dostanete skvelú zábavu. Ak vás baví lámať kosti, čakajte na najnovšie Bournovo dobrodružstvo. Medzitým nezabudnite skočiť do kina, kde práve hrajú jeho najnovší film, lebo Bourne je fakt frajer, aký sa len tak nevidí.





Bourne Conspiracy vám doláme kosti Bourne Conspiracy vám doláme kosti Bourne Conspiracy vám doláme kosti Bourne Conspiracy vám doláme kosti Bourne Conspiracy vám doláme kosti
Páči sa mi!






Xbox 360
PS3

Vývoj: High Moon Studios / Vivendi
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20347)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk