LocoRoco šetrí PS3

pridal spacejunker 24.9.2007 o 17:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

Koncom minulého týždňa sa začali na PlayStation Store kotúľať usmievavé guličky v interaktívnom šetriči LocoRoco Cocorecho! Na rozdiel od pôvodného dielu, ktorý debutoval na PSP a zhrabol len tú najlepšiu kritiku, je Cocorecho! viac šetričom ako hrou. Alebo viac hrou ako šetričom? Hru môžete nechať len tak spustenú na pozadí a jediná prebudená gulička vám bude spievať strelenú melódiu a nad ňou bude tancovať visiaci Mui Mui. Ak uchopíte ovládač do ruky a začnete pohybovať motýlikom, gulička ho nasleduje, skáče, gúľa sa. Takýmto spôsobom vlastne prechádzate level rozdelený na viacero častí, prebúdzate k spiace LocoRoco a spoločne sa kotúľate do cieľa.

Level sa postupne odomyká, keď dopravíte na vybrané miesto určitý počet guličiek. Ak sa vám nedarí, nič sa nedeje, svet žije ďalej, LocoRoco lietajú vo vzdušných víroch, zgrupujú sa a vrieskajú na všetky strany. Jednotlivé časti úrovne sa dajú prechádzať dokola, striasate z konárov rastlín guličky alebo ich prebúdzate na zastrčených plošinkách. Až keď ste pripravený, stačí pohybom SIXAXIS-u aktivovať váhu či iný rafinovaný mechanizmus, čím prehradíte level a nová cesta vás vedie k novým nástrahám.

V Cocorecho! nemáte pod kontrolou guličky, ale podobne ako v predchodcovi, ich ovládate nepriamo - motýlikom. Mávaním krídiel ich volá k sebe a keď zmení farbu rýchlym mačkaním „O", guličky sa snažia vyskočiť vyššie ako obvykle. Napriek tejto ovládacej schéme má hra malý spád. Na guličky dlho čakáte, ak sú roztrúsené po levely a ak chcete, aby sa hýbali rýchlejšie, tak vás rapídne stláčanie „O" unaví. Hovoríme o veľkých počtoch, pretože v Cocorecho! vás budú prenasledovať doslova desiatky farebných LocoRoco.

V prospech Cocorecho! hovorí nielen cena (necelé 3 Euro), ale aj fakt, že vo svete je poschovávaných kvantum tajných miestností a plošiniek, kde driemu guličky. Ako bláznivý interaktívny šetrič vyzerá v pohybe, vám ukáže TGS trailer.





LocoRoco šetrí PS3 LocoRoco šetrí PS3 LocoRoco šetrí PS3
Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, ati






na
PS3

Vývoj: SCEE / SCEJ
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 20. september 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk