Warzone 2100 jedna z prvých 3D RTS pre každého

pridal uni 16.10.2007 o 13:11 pod hry
HRY > NOVINKY >

Warzone 2100 nie je hocijaká stratégia. Je to jedna z prvých, ak nie úplne prvá 3D stratégia, aká bola kedy vytvorená! To však nie je jedinou prednosťou titulu. Hra okrem sympatickej, hoci na detaily chudobnej 3D grafiky, zmeny kamery a rotácie bojiska ponúka aj ďalšie zaujímavosti. Pomocou viac ako 400 technológií, ktoré postupne získate a vynaliezate, môžete v dizajnérskom menu vytvoriť úplne nové jednotky. Kombináciou základnej kostry, podvozku, radaru a veže môžete vytvoriť údajne až 2000 druhov jednotiek!

Surovinou na výstavbu sú olejové vrty a priebeh výstavby je v podstate totožný, ako ho poznáte dnes. Ak sa na chvíľu ponoríte do hry, nájdete tam aj ďalšie súčasti, ktoré sú stálou súčasťou stratégií a to dokonca v nezmenenej forme! Určenie waypointov vyprodukovaných vozov, príkazy jednotkám vrátane ochrany určeného objektu a ďalšie veci sú tu veľmi dobre aplikované, podobne ako inteligencia jednotiek, ktorá predčí aj mnohé moderné RTS! Napríklad vaše vozidlá postávajú pri základni, ale keď sa objaví nepriateľ, automaticky začnú útočiť a robia úhybné manévre. Po boji sa opäť vrátia do pôvodnej pozície.

Hra ponúka tri kampane s 24 misiami aj multiplayer, je úplne zdarma a zaberá minimálny priestor na disku. Pritom je naozaj veľmi zábavná. Ostrieľaní hráči si zrejme radi nostalgicky zaspomínajú a tí neskôr narodení by mali využiť možnosť pozrieť sa na jednu z prvých 3D RTS, z obdobia, keď sa ešte hry vyrábali hlavne pre zábavu a nie pre peniaze. Kompletnú hru Warzone 2100 si stiahnete na tejto linke.





Warzone 2100 jedna z prvých 3D RTS pre každého Warzone 2100 jedna z prvých 3D RTS pre každého Warzone 2100 jedna z prvých 3D RTS pre každého Warzone 2100 jedna z prvých 3D RTS pre každého Warzone 2100 jedna z prvých 3D RTS pre každého Warzone 2100 jedna z prvých 3D RTS pre každého
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Pumpkin Studios
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20343)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk