2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu

pridal uni 15.11.2007 o 10:15 pod hry
HRY > NOVINKY >

Netreba prízvukovať, že titul 2025: Battle for Fatherland sa odohráva v blízkej budúcnosti. Stačí dodať, že sa jedná o akčnú hru z pohľadu tretej osoby a zrejme už máte akú-takú predstavu, čo vás tam čaká. Takže svet je vo vojne, všade vyčíňa terorizmus a nekalé živly, ale hlavný hrdina, ktorý patrí medzi mierové zbory, si myslí, že to môže zastaviť. Vývojári sa rozhovorili na poľskom hernom portále Gry a prezradili o tomto projekte čosi viac.

V hre sa vyskytnú predovšetkým mobilné jednotky od futuristických áut až po pavúčí tank a superlietadlá. Nepriatelia by mali byť značne inteligentní a individuálni, takže podľa uváženia používajú výbavu svojho stroja a napríklad sa môžu stiahnuť, aby obnovili energetické štíty stroja, pričom sú chránení spriatelenými jednotkami. Váš borec bude predovšetkým v kokpite mecha (ale môže používať aj iné vozdilá), ktorého výstroj môžete meniť a upravovať a má tri základné zbraňové systémy. Hlavná zbraň funguje najmä na báze kinetických a elektro-kinetických princípov, potom sú tu rôzne druhy guľometov a nakoniec systém odpaľujúci samonavádzacie rakety alebo vypúšťajúci protiletecké míny. Každá zbraň má niekoľko druhov munície.

Absolvujete 20 misií a postavíte sa zoči voči pešiakom, bojovej technike a ozbrojeným mechom v 13 prostrediach, pričom mnohé pripomínajú ruské dedinky, továrne, vojenské základne atď. Multiplayer nebude, čo je naozaj škoda, pretože tejto hre by veľmi pristal. Tvorcovia v produkte použili engine z titulu Heavy Duty, čím chcú dosiahnuť najmä realistický pohyb jednotiek. Aby ste si hru vychutnali, malii by ste mať grafickú kartu s pixel shader 3.0 a dvojjadrový procesor, ale v slabšej kvalite si zahráte aj na menej výkonnej zostave. Momentálne sa robia finálne úpravy, tvorcovia balansujú hru a v dohľadnom čase by sa mala objaviť v Rusku. Spoločnosť Akella sa zrejme postará aj o distribúciu v ďalších krajinách, takže si možno získa aj vás.





2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu 2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu
2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu  2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu  2025: Battle for Fatherland akčný nárez z východu
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Akella / Primal Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20255)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk