Rocková revolúcia od Konami

pridal spacejunker 16.5.2008 o 11:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Na trhu s hudobnými hrami začína byť poriadne dusno. A tesno. Rock Band sa chystá spraviť vietor v peňaženkách európskych hráčov už budúci týždeň, Guitar Hero IV odpovedá podobným konceptom, no s lepšími nástrojmi a Konami v San Franciscu ohlasuje Rock Revolution s pravdepodobne najrealistickejšie vyzerajúcou sadou bicích. Máte doma ešte priestor pre ďalšie plastové nástroje?

Ambície Rock Revolution sú nepriehliadnuteľné, no Konami to bude mať sťažené niekoľkými faktormi. Na soundtracku s približne 40 skladbami (od Avril Lavigne, Iron Maiden, System of a Down, Wolfmother, Ramones a iných kapierl) majú byť výhradne cover verzie. Ako jediná z hudobných hier nebude ponúkať spev a samotné hranie, ako si môžete všimnúť v gameplay videu, je sťažené padaním nôť kolmo dolu. Poslednými kozmetickými negatívami je nepresvedčivý výkon kapely na obrazovke a poprehadzované poradie farieb (používaných aj v GH a RB) na pražcoch gitary a notovej osnove.

Rock Revolution má vyjsť piatimi obtiažnosťami v ústrety aj tým, ktorí zrovna nemajú hudobný sluch. Pre úplných začiatočníkov sa dokonca dá vypnúť kopák na sade bicích skladajúcich sa až zo šiestich bubnov! Sada bola vytváraná špeciálne pre túto hru a aj vzhľadom na použite zmeneného poradia farieb je akákoľvek kompatibilita s GH a RB vylúčená. Podobne ako Guitar Hero IV aj nováčik od Konami bude podporovať vytváranie vlastných trackov a ich výmenu. Ako bude skutočne fungovať režim Jam Mode, nebolo priblížené.

Na rozdiel od PS3 a Xbox360 verzií sa budú musieť tie pre DS a Wii obísť bez nástrojov. Wii bude využívať hranie na fiktívnych Air Guitar a Air Drums pomocou ovládačov a DS zase na brnkanie na gitare využije stylus.

Osud Rock Revolution drží v rukách koncová cena, ponuka herných režimov a skladieb na soundtracku. S konkurenciou sa pobije o prvenstvo v priebehu októbra.





Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami Rocková revolúcia od Konami
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
PS3
Xbox 360
Wii
DS

Vývoj: Konami / Zoe Mode
Štýl: Párty hra
Dátum vydania:  október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (3)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20512)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk