Horiace pneumatiky na trati smrti

pridal andrei 30.6.2008 o 10:45 pod hry
HRY > NOVINKY >

Je to už dávno, čo sa objavila závodná hra, kde keď ste nevedeli svojho súpera predbehnúť, jednoducho ste ho zostrelili z trate a ak chcel predbehnúť niekto vás, nechali ste mu na ceste tikajúci balíček, čím ste ho posunuli do bezpečnej vzdialenosti od svojho zadného nárazníka. Závody smrti sa vracajú a máme si možnosť vyskúšať, ako chutia prvé plamene šľahajúce z roztavených výfukov.

Demo na DeathTrack: Ressurection vám ponúkne jednu trať v mestskom prostredí zničeného, štipľavým smogom zahaleného Bangkoku (v plnej verzii očakávame 10 prostredí a 13 tratí) pripomínajúc skôr postapokalyptický film. Trať je vymedzená prekážkami, silovými poliami, ktoré vás vedú jednou cestou, ale s možnosťou mnohých odbočiek, skratiek či zdĺhavejších, ale zato bezpečnejších obchádzok. Trať je veľmi pekne do detailov prepracovaná s výhľadom naokolo sa rozpadajúce stavby, ktoré môžete aj zbúrať za patričný bonus. Všade sú rôzne prekážky ako napríklad popri ceste odstavané autobusy, kamióny s nebezpečným nákladom slúžiace nielen ako dekorácia, ale aj ako možný cieľ vašich zbraní plus iné zničiteľné objekty.

Na výber máte širokú škálu útočného i obranného arzenálu od klasických rýhlopaľných guľometov, laserových kanónov, cez plazma kanóny, navádzané rakety, až po ostne, míny či rakety odvádzajúce klamné ciele. Každá zbraň sa vám bude hodiť v odlišných situáciách, čo vám v chaose, ktorý nastane po odštartovaní závodu, bude chvíľku trvať, kým sa naučíte správne využívať. V prípade, že vám zbrane vadia a chcete si len zajazdiť, máte na výber aj rôzne módy závodov obsahujúc aj preteky bez ich používania.

Závodenie a celkový jazdný model je trošku divný, určite nie každému bude vyhovovať, ale po troche tréningu si zvyknete, čím vás odmení adrenalínovou zábavou. Na rozdiel od vašej karosérie sa jazdný model nemení ani po zásahoch či búračkách, ktorých si užijete viac než dosť. Závody sú totiž hektické, plné výbuchov, poletujúcich rakiet či už vaším smerom alebo smerom iných závodníkov, búračiek a skokov, ktoré môžete vo vzduchu pomocou manévrovacích trysiek ovládať a získavať bonusy za predvedené kreácie.

Bonusov je po trati veľa, pomáhajú vášmu prežitiu, ktoré je na trati smrti vďaka dobre spracovanej umelej inteligencii viac než náročné. Palivo do turba, obnova panciera, náboje do zásobníkov plus mnoho ďalšieho budete zbierať po cestách i z ťažko dostupných miest prístupných len špeciálnymi skokmi s vašimi futuristickými autami (v deme sú dostupné dve, v plnej očakávame desať) povylepšovanými za zarobené peniaze o rôzne doplnky, motory, ochranné prvky a podobne.

Čo všetko však ešte autori dorobia a vylepšia na svojom nádejnom projekte je otázne, ale už teraz môžeme povedať, že sa rozhodne máme na čo tešiť. Pekné detailné prostredia, atmosférická hudba sprevádzaná presvedčivými zvukovými efektmi, pútavé grafické spracovanie, nápadité trate, futuristické po zuby vyzbrojené autá a smrtonosné závody očakávame už koncom tohto roka.  Gameplay video si pozrite tu a ďalšie je tu.





Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti Horiace pneumatiky na trati smrti
Horiace pneumatiky na trati smrti  Horiace pneumatiky na trati smrti  Horiace pneumatiky na trati smrti
Horiace pneumatiky na trati smrti  Horiace pneumatiky na trati smrti  Horiace pneumatiky na trati smrti
Horiace pneumatiky na trati smrti  Horiace pneumatiky na trati smrti  Horiace pneumatiky na trati smrti
Horiace pneumatiky na trati smrti
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: 1C Company / Sky Fallen Entertainment
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19965)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk