GC: Drobnosti z paluby Carrier Command

pridal je2ry 2.9.2008 o 15:25 pod hry
HRY > NOVINKY >

Z českých lesov a hájov sa na nás chystá niekoľko zaujímavých prekvapení. Dve esá v rukáve skrýva spoločnosť IDEA Games, tvorcovia prvého Flashpointu, ktorá okrem Armed Assault II (tomu sa ešte pozrieme na zúbok podrobnejšie) chystá aj kombináciu RTS a akcie pod názvom Carrier Command. Znalcom tento názov iste niečo hovorí. Áno, jedná sa o remake staručkej klasiky z roku 1988, kde ste ako kapitán obrovskej lietadlovej lode bojovali o nadvládu nad celou planétou.

Keďže moderný Carrier Command ešte nemá vydavateľa, veľa sme sa toho o hre z pochopiteľných dôvodov nedozvedeli, navyše premiéra sa chystá až na rok 2010. Ale aspoň niekoľko odhalení sme od bratov Čechov predsa len vymámili. Nápad veľkého plavidla ostane zachovaný, rovnako ako strategický súboj o planétu. Okrem priameho bojovanie bude treba zabezpečiť dostatok surovín na chod plavidla a vyrábanie nových jednotiek. Suroviny sa budú ťažiť na cca 20 dostupných ostrovoch, pričom ktorá znepriatelená frakcia obsadí viac ostrovov, tá bude mať k dispozícii viac zdrojov.

Ovládateľné by mali byť všetky jednotky, počnúc gigantickou loďou, končiac každým jedným vojakom na bojisku. Čo sa týka armádnej techniky, máme vraj čakať bohatú ponuku pozemných i leteckých jednotiek.

Na otázku, či sa o Commande uvažuje aj na iných platformách, sme dostali šalamúnsku odpoveď, že technologicky by nemal byť problém s preportovaním na Xbox. Rovnako viac-menej potvrdený nám bol aj multiplayer.





GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command GC: Drobnosti z paluby Carrier Command
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
Xbox 360

Vývoj: Bohemia Interactive / Bohemia Interactive
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. september 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20031)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk