Stalin si to rozdá s marťanmi

pridal uni 13.2.2009 o 13:30 pod hry
HRY > NOVINKY >

Asi netreba prízvukovať, že hra, ktorá ponesie názov Stalin vs. Martians, bude plná humoru, takže vám len upresníme, o čo ide. Jedná sa o stratégiu, ktorú pripravujú hneď tri vývojárske skupinky z Ruska. Nebudete stavať ani vylepšovať, jednoducho si nakúpite vojsko a povediete ho do boja. Tvorcovia hovoria o jednoduchej hre, ale s niekoľkými menšími inováciami.

Priamo v teréne vám pomôžu zberateľné predmety, vďaka ktorým získate peniaze na ďalšie nákupy, vylepšenia brnení, efektívnejšie zbrane, zrýchlenie alebo vyliečenie jednotky. Pričom bonusy sa môžu kumulovať, takže napríklad tank s pár vylepšeniami sa bude pohybovať o 150 % rýchlejšie. Ale pozor, aj marťania môžu použiť tieto bonusy na vylepšenie svojich síl. V podstate každá jednotka má dve zbrane. Povedzme tank má kanón a guľomet. Munícia do kanóna sa síce míňa, ale samovoľne sa dopĺňa. Okrem nákupu vojsk sa dajú kúpiť aj podporné doplnky, napríklad letecký útok.

Boj Stalinovej červenej armády s "ufónmi" je jasnou paródiou. Odohráva sa v roku 1942, keď sa mimozemšťania vylodili na Sibíri a začali otravovať domorodcov. To samozrejme veľký vodca nemôže tolerovať. V hre bude možné hrať aj za samotného Stalina, ale až v pokročilom štádiu, kde sa objaví ako veliteľská jednotka, veľký kolos asi päťkrát väčší ako ostatné jednotky. Vývojári adresujú svoju hru všetkým, ktorí sú znudení tradičnými RTS z druhej svetovej vojny. Má sa objaviť v druhom štvrťroku 2009. Viac o tomto sympatickom projekte sa dočítate na stránke hry.





Stalin si to rozdá s marťanmi Stalin si to rozdá s marťanmi Stalin si to rozdá s marťanmi Stalin si to rozdá s marťanmi Stalin si to rozdá s marťanmi Stalin si to rozdá s marťanmi Stalin si to rozdá s marťanmi Stalin si to rozdá s marťanmi
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: BWF / Dreamlore / N-Game
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. apríl 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20219)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk