Warhammer 40K: Space Marine oficiálne a nanovo

pridal uni 28.5.2009 o 15:21 pod hry
Warhammer 40K: Space Marine oficiálne a nanovo

HRY > NOVINKY >

Spomínate si na správy a video z akcie Warhammer 40K: Space Marine, ktoré sa objavili minulý rok? Ak áno, tak na to zabudnite. Nie že by ste sa s hrou s týmto názvom už nestretli, lenže sa jedná o celkom odlišný projekt, ktorý nemá spojitosť s predošlými materiálmi.

Hru  Warhammer 40K: Space Marine začalo vyvíjať štúdio THQ Australia, ale sa to zabalilo. THQ sa však rozhodlo tento námet prepracovať úplne odznova, hoci ponechalo niektoré motívy zo zrušeného projektu. Nový Warhammer 40K: Space Marines teraz pre THQ vyvíja Relic, tvorca Dawn of War I a II. Portal Eurogamer priniesol preview s ktorého sme pre vás vybrali nejaké informácie o hre.

Warhammer 40 000: Space Marine bude akčná hra s RPG elementmi z pohľadu tretej osoby (teda spoza pleca postavy) vyvíjaná pre Xbox 360 a PS3. Relic vymyslel nový príbeh, kde vesmírni Orkovia zabrali mariňákom jedno z teritórií, kde je sústredená hlavná sila Impéria. Hráč ho so skupinou mariňákov musí získať späť.

V skúšobnej verzii sa tvorcovia prezentovali drsnými bojmi proti hordám nepriateľov v boji na blízko aj na diaľku, kde zatiaľ figurujú náhradné postavy. Pri ovládaní má hráč kontrolovať každý pohyb a švih meča. Môžeme očakávať vývoj postavy, vylepšenie brnení, zbraní a nové schopnosti. Dizajn ani koncept nie je ešte pevne stanovený, takže všetko je vlastne ešte len skúšobne pozliepané, ale na spomínané vylepšenia vraj bude kladený veľký dôraz. Bude to ale veľmi akčné a rozhodne sa hra neuberá smerom ako viac takticky orientované tituly typu Rainbow Six. V boji by sa mala vyskytovať štvorica mariňákov, čo dáva predpoklady pre kooperačný multiplayerový režim štyroch hráčov. Aj tu však Relic zatiaľ len experimentuje.

Z úvodných informácií teda oveľa múdrejší nie sme, jasné je totiž len to, že jasné ešte nie je vôbec nič. A ešte vieme,že  Space Marine bude fungovať na novom Phoenix engine od Relicu a prečo sa tento titul vyvíja len pre konzoly a neplánuje pre PC. Ako povedal jeden z tvorcov, stratégia Dawn of War II sa nehodila pre konzoly a Warhammer 40K: Space Marines sa zas svojim konceptom nehodí pre PC, asi tak , ako sa tam nehodí God of War. Takže sa práce sústredia na čo najlepší výsledok na konzolách. K úvodným informáciám pripájame debutový trailer z hry.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: THQ / Relic Entertainment
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. september 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk