Kinect prekvapuje odozvou

Rýchla odozva v bláznivých minihrách, presné ovládanie.

pridal spacejunker 23.8.2010 o 17:30 pod hardware
Kinect prekvapuje odozvou

HARDWARE > NOVINKY >

Ešte pred vypuknutím GamesCom sme sa zúčastnili eventu Play Day, kde Microsoft namiesto obligátnej tlačovky dal zúčastneným priestor vyskúšať všetky hry a produkty, ktoré sa ocitnú v blížiacom sa období jeseň – zima na trhu.

Popri Fable III, Age of Empires Online, Halo Reach a telefónoch vybavených systémom Windows 7, boli najobletovanejšie stojany s Kinectom. Nás tentoraz nezaujímal obsah hier samotných, ale po intenzívnom testovaní Kinectu v kanceláriách Microsoftu, sme boli zvedaví, ako sa vylepšila odozva a precíznosť ovládania.

Už letmý pohľad na športové aktivity ako behanie cez prekážky alebo hranie futbalu v Kinect Sports potvrdil stiahnutie oneskorenia na minimum. Keď sa priamo do hry zapojíte, lag takmer nevnímate, pretože ste zaneprázdnení naťahovaním sa za žetónmi pri jazde na rafte dolu rozbúrenou vodou v Kinect Adventures.

Práve tento titul prekvapil svojou odozvou, navyše je ideálny na odskúšanie, pretože v každej minihre kombinuje rôzne herné mechaniky a zapája do hry celé telo. Celkovo bude v Adventures dvadsiatka rôznych aktivít a tie budú ďalej variovať či už počtom prekážkových tratí alebo zvyšovaním obtiažnosti.

Obligátna jazda na rafte tentoraz dokáže presne prečítať nakláňanie do strán, aj dvihnuté ruky či skákanie nutné pri zdolávaní trate pre dosiahnutie čo najväčšieho bodového ohodnotenia. Jazda na drezine od posledného stretnutia nemá problém s detekciou postoja a úkrokmi do strán. Zo všetkých minihier však exceluje kooperačné zbieranie bodov v bezváhovom stave, kde mávaním rúk hore a dole stúpate a ak ich pripažíte, klesáte.

Do herného priestoru sú vpúšťané bubliny a úlohou hráčov (alebo hráča, ak hráte sami) je pozbierať ich čo najviac. Trik tejto minihiry spočíva v tom, že vy sa nehýbete iba hore dolu a doprava doľava, ale krokmi dopredu a dozadu sa pohybujete v priestore, čím sa zbieranie bublín trochu sťažuje. Po absolvovaní všetkých minihier prišla na radu zábavka Living Statues, v ktorej ste vašimi pohybmi a ručaním rozpohybovali dvojicu snežných mužov. Kolegovi z Microsoftu sa do exhibície nechcelo, ale keď videl, ako ostatní ukazujú na seba prstom, nebolo ho nutné presviedčať.

Na Play Day dostalo priestor aj ovládanie dashboardu a navigácia v menu so spúšťaním jednotlivých položiek. Lietajúci kurzor v podobe bielej guličky kopíruje vašu ruku a bude len otázkou komfortu, či siahnete po štandardnom ovládači alebo to urobíte gestom či hlasovým ovládaním, ktoré bohužiaľ kvôli hluku nebolo možné odskúšať.

Vydanie Kinect je naplánované na 10. november, dovtedy má ešte Microsoft veľa času na doladenie a úplnú elimináciu lagu, ktorý po skúsenostiach s E3 demami nie je takým problémom, ako výber vhodnej miestnosti a dátumu pre skupinovú párty terapiu pred jedným televízorom.





Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou
Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou
Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou
Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou  Kinect prekvapuje odozvou
Kinect prekvapuje odozvou
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, kinect, windows 7






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk