Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu

Má tvar ako bumerang, svieti a neodšoférujete s ním Forzu.

pridal spacejunker 25.11.2011 o 17:23 pod hardware
Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu

HARDWARE > NOVINKY >

Vydať súčasne s vlajkovou racingovou sériou Forza Motorsport oficiálny hardvér, ktorým aktuálny štvrtý diel plnohodnotne neodšoférujete, je lajdácke. Smutným faktom Wireless Speed Wheel, ako sa tento volantopad volá, je, že mu jednoducho chýbajú dve tlačítka LB a RB. Zabudnite na tuning, delikátne nastavenia multiplayeru alebo prepínanie medzi rôznymi podmenu, stláčanie spojky pri preraďovaní či rýchlu skratku do priečinka so správami.

Forza Motorsport 4 volantopad zdetekuje aj natiahne profil, zmeniť či premapovať funkciu tlačítok už nejde. Ak to myslíte vážne s Forzou, tento ovládač nie je pre vás. A nie je to len dvojica chýbajúcich tlačítok. Speed Wheel totiž nie je ukotvený, držíte ho celý čas pred sebou a vyberáte zákruty vo vzduchu. Pri krátkych tratiach alebo tréningoch to registrovať nebudete, skúste si ale zajazdiť jedno kolo na Nordschleife a ruky začnú byť ťažké. Ukrutne ťažké. Nájsť ideálnu pohodlnú polohu komplikuje absencia akejkoľvek základne. Gyroskopy si vyberajú daň, oprieť volant o kolená môžete, ale prídete o citlivé vyberanie zákrut.

Volantopad je mimoriadne citlivý, dovoľuje presne korigovať smer aj opravovať chyby. Beda však, ak začnete s ním točiť chaoticky doľava a doprava. Na obrazovke ani na zariadení nevidíte, kde sú deadzones, kedy sú kolesá otočené naplno a kde je približne východisková poloha. Ponorenie do hry s pocitom, že naozaj držíte volant, je bezchybné a bezproblémové. Rýchly test potvrdil, že mnohí po prvých minútach strávených s volantopadom bežali do obchodov. Podľa informácií Microsoftu je Wireless Speed Wheel v dnešných dňoch nedostatkovým tovarom.

Čo víkendovým jazdcom bude stačiť, budú považovať dlhoroční jazdci iba za doplnok, ktorý môže vzbudiť chvíľkový záujem o hranie, ale veľmi rýchlo vyprchá s nedostatkami. Vyvážiť ich nedokážu ani snáď najlepšie triggery s úžasnou hĺbkou. Plynulejšiu a jemnejšiu prácu s plynom a brzdou sprostredkujú už iba klasické pedále. Zaujímavosťou sú dva svetelné prstence, ktoré zelenou žiarou dopĺňajú vibrácie a informujú o tom, kedy kolesá strácajú trakciu. Svetelné efekty sa nedajú vypnúť.

Wireless Speed Wheel napájajú dve tužkové baterky vložené diagonálne do tela pokrytého tromi druhmi plastov. V miestach, kam položíte ruky je povrch zdrsnený pre lepší grip. Dielenské spracovanie je výborné, plasty sedia, nevŕzgajú. D-pad na ľavej strane je klasický, tlačítka na opačnej strane o polovicu menšie ako u gamepadu. Ovládač je vyvážený tak, aby ste ho držali vo vertikálnej polohe, stredová časť je protizávažím a odvádza skvelú prácu.

Wireless Speed Wheel nemôžeme odporučiť fanúšikom, avšak ak zvažujete kúpiť niečo pod stromček rodičom alebo mladším súrodencom, tých trápiť nebude, že neabsolvujú vytrvalostný pretek na LeMans, im bude stačiť solídny pocit z jazdy a riadenia auta. Wireless Speed Wheel sa predáva za 49,99 EUR. 





Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu  Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu  Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu
Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu  Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu  Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu
Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu  Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu  Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu
Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu  Wireless Speed Wheel - volant ako z Batmobilu
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20044)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk