Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2

Nenechajte si ujsť šťavnaté demo komiksovej akcie, ktorá sa hrá tak trochu inak ako ostatné strieľačky.

pridal spacejunker 25.1.2012 o 16:27 pod hry
Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2

HRY > NOVINKY >

The Darkness II vás naučí dve veci, že s krvou sa môže aj preháňať. V komiksovom háve jej tá kečupovosť pristane a môžete vyfarbiť aj malý dvor v zapľuvanej uličke, kam ste sa s odratou nohou doplazili. Za druhé neprekáža ani miera brutality a to sa neustále dívate, ako chápadlá lačne hltajú srdcia vytrhnuté z nepriateľov trhaných na kusy ako listy papiera.

K tomu si pripočítajte tempo a scény zahrňujúce ukrižovanie zaživa, diery v rukách, rozpolené telá aj príjemné posedenie v talianskej reštaurácii za stolom s dvojičkami s pomerne dobre vyvinutým popredím. Nestihnete si však ani objednať a už má jedna slečna dieru v hlave a sestre v ďalšej sekunde, než jej stihne zaschnúť spŕška krvi na tvári, zlomí chrbticu nákladiak rútiaci sa cez stenu.

Demo The Darkness II je jedným z prekvapení spomedzi všetkých hrateľných ochutnávok, ktoré sa v posledných dňoch objavili. Nájdete ho už aj na Steame, PSN a je dostupné aj pre všetkých na XBL.

Jeho dĺžka je tak akurát, dokáže navnadiť a súčasne sa nebojí vôbec ukázať kompletný strom schopností, ktoré budete vylepšovať za esencie z duší nepriateľov. Čím brutálnejší spôsob popravy, tým ich je viac. Rozpolenie tela, oddelenie hlavy od trupu, brutálny finiš, headshot, ráta sa všetko aj pomoc malého darklinga, ktorý s obľubou močí na mŕtvoly.

Hlavný hrdina Jackie Estacado sa vzpiera Temnote, ktorá ho obrala o všetko, ale súčasne z neho spravila hlavu rodiny. Odmieta využiť jej služieb, ale keď dôjde v úvode k prepadu, podvolí sa a s chápadlami vytrháva dvere áut, kladie ich pred seba ako štíť alebo ich hádže ako frisbee a robí z protivníkov fašírky.

Akcia v Darknes II je rýchla, pod kontrolou máte obe chápadlá aj zbrane, pričom v každej môžete niesť inú. Do chápadiel môžete brať rôzne predmety, hádzať ich alebo ničiť. Nepriateľov môžete prišpendliť oceľovými tyčami alebo ich rozprášiť brokovnicou. Priamočiaro nalinkovaný progres nedovoľuje príliš vymýšľať, ale máte stále dostatok možností, ako sa s hrozbou vysporiadať.

Po skúsenostiach s demom nemáme absolútne obavy z toho, že hra nevznikala u pôvodných tvorcov Starbreeze, ale že ju majú na svedomí Digital Extremes. Demo odporúčame všetkými desiatmi, určite si ho zahrajte.

The Darkness II vychádza 10. februára.





Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2  Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2  Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2
Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2  Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2  Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2
Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2  Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2  Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2
Krvavé, komiksové dojmy z The Darkness 2
Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: 2K Games / Digital Extremes
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. február 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20210)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk