Ako je to s koncom Mass Effect 3?

Najskôr DLC, potom gay prídavok a teraz koniec hry. Fanúšikovia už šalejú a pýtajú sa, čo im to vlastne tí autori robia.

pridal saver 17.3.2012 o 14:05 pod hry
Ako je to s koncom Mass Effect 3?

HRY > NOVINKY >

Najskôr DLC, potom gay prídavok a teraz koniec hry. Fanúšikovia už šalejú a pýtajú sa, čo im to vlastne tí autori robia. Autori na druhej strane nechápu až prehnané reakcie, ale zároveň priznali, že sami chceli, aby hráči na koniec hry nezabudli a tak sa aj stalo. Páči sa im, ako ľudia debatujú o tom, čo vlastne konce znamenali, či sú reálne, alebo nie. Ale asi sa im už menej páči to, že posielajú peniaze na charitu, aby dostali skutočný koniec, alebo že dali stažnosť na obchodnú komisiu v US na oddelenie pre ochranu zákazníkov.

Autori však už spomenuli prichádzajúci a skutočne zaujímavý singleplayerový obsah, ktorý do hry pribudne. Nešpecifikovali ho, ale už sú náznaky, že to bude skutočný koniec. Obsah sa vraj bude volať The Truth a vyjde už budúci mesiac alebo v priebehu mája. Totiž vraj pre leak scenára prerábali časti hry a dokončili koniec len na polovicu, kde si nechali čas na dokončenie skutočného záveru. Ten si po stiahnutí prejde vaše rozhodnutia pri hociktorom z koncov a bude pokračovať ďalej. Okrem príbehu pridá dva nové typy nepriateľov, nové classy, nové multiplayerové mapy, kde bude napríklad Firebase Hive, malá oblasť na poslednej lodi Collectorov. Celý balík má byť zadarmo. Ale všetko sú to zatiaľ len dohady.

Čo je skutočné, sú vyjadrenia v aplikácii zhrňujúcej Mass Effect 3 a jeho vývoj, kde napríklad autori hovoria. čo všetko poškrtali:

- pôvodne boli úplne na konci rozsiahlejšie rozhovory, ktoré by odhalili každú časť univerza, všetko nezodpovedané, ale nakoniec sa autori rozhodli nezachádzať do vecí, ktoré hráči nevedia. Nemusia totiž už teraz vedieť všetky tajomstvá Mass Effect univeza.
 
- potvrdili, že všetko ďalšie čo urobia bude pred, alebo počas udalostí Mass Effect 3, nie po nich.  Toto trochu nekorešponduje s informáciou o skutočnom konci v The Truth.
 
- pôvodne mali plánovaný finálny súboj s Illusive manom, ale bol až príliš herný a nesedel s témou hry. Nakoniec nemajú dôvod na finálneho bossa, len preto, aby nejaký finálny boss bol.
 
- rovnako kontroverznou témou sa stala aj tvár Tali, ktorá bola len fotkou z verejnej ponuky fotiek, autorom sa z výberu páčila najviac a videli v nej Tali, tak ju vybrali.
 
- autori pôvodne nestíhali hru dokončiť do Vianoc 2011 a aj potom ako bol dátum presunutý na marec, musela byť Proteánska misia vyškrtnutá a dopracovaná až po dokončení celého titulu.
 
- pre otázny koniec bol neustále odkladaný aj dabing Martina Sheena, ktorý mal byť v auguste, ale nakoniec bol až v strede novembra.
 
- ešte aj v novembri tím stále experimentoval s poslednou sekvenciou hry, kde by v jednom z koncov hráči náhle stratili kontrolu na Shepardom a dostal by sa pod kontrolu Reaperov. Toto však bolo zrušené, pre problematickú hrateľnosť a aj diálogy. 

Z vyjadrení autorov vyzerá, že nestíhali dopracovať všetko, čo chceli, čo by mohlo naznačiť aj ten dodatočný koniec. Bude zaujímavé sledovať, ako ho zdôvodnia, ak nakoniec príde, ale aj to aký bude.





Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect, dlc






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk