Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks

Microsoft a Crytek na ComicCone predstavili postavy a príbeh z Ryse:Son of Rome a pridali aj komiks Ryse: Sword of Damocles, ktorý je už dostupný online na voľné čítanie.

pridal saver 19.7.2013 o 14:49 pod hry
Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks

HRY > NOVINKY >

Microsoft a Crytek na ComicCone predstavili postavy a príbeh z Ryse: Son of Rome a pridali aj komiks Ryse: Sword of Damocles, ktorý je už dostupný online na voľné čítanie. Neskôr k nemu pribudnú ešte dve časti.

V samotnej hre preberieme Maria Tita, mladého rímskeho vojaka, ktorý musí pomstiť smrť svojej rodiny rukami barbarov. Vstúpil preto do armády a bojuje od Británie až do srdca Ríma. Autori z Cryteku opísali jeho a aj ďalšie výraznejšie postavy. Pozrime sa na ne:

Marius - je pravý oddaný vojak uznávajúci ideály Ríma. Najskôr odvážne bojuje proti nepriateľom Ríma a pomáha ho expandovať, ale neskôr si uvedomí, že Rím je zraniteľný oveľa zákernejšími útokmi, aké môžu spôsobiť barbari na bojisku.

Vitallion - je charizmatický generál, ktorý slúžil Rímu desaťročia. Bojoval v rôznych vojnách a je mentorom Maria. Ako udalosti vrcholia, začína sa diviť, či služba má svoje limity, a či snaha o sebaovládanie je vždy správna.

Nero - vládca Ríma sa snaží udržať moc. Cíti sa ohrozený všetkými potencionálnymi rivalmi a rozhodol sa pre neľútostnú pomstu proti každému, kto mu skríži cestu. Svojich dvoch synov Commodusa a Basilliusa nechá vládnuť nad rebelujúcimi provinciami Británie.

Commodus a Basillius - ako guvernér Británie a najstarší syn Nera sa vidí ako boh a ľudí Británie berie ako svoje hračky. Vládne brutálnou represiou, Basillius si pre zmenu vychutnáva všetko kruté. V Koloseu sa rád pozerá na gladiátorov zabijajúcich sa navzájom ako aj na zabíjanie otrokov svojimi pánmi.

Boudica - je dcéra kráľa Oswalda, vládcu Britov. Silná a neoblomná, nenávidí Rím a má na to dobrý dôvod - jej ľudia pod nadvládou Ríma trpia. Keď jej otec pripravuje pomstu, ona vedie ľudí proti svojim utlačovateľom. Má svoje princípy a pôjde aj na kraj svet, aby zachránila svojich ľudí.

Oswald - je benevolentný kráľ, vedie rebéliu proti tyranii Ríma. Ale keď ho Rimania brutálne zatlačia, podvolí sa dominancii, aby boli ľudia ušetrení. Jeho naivita ho robí zraniteľným.

Glott - je charizmatický vodca severských barbarov, hovorí sa, že je viac zviera ako človek. Je nezávislý a bojuje ako s Oswaldom, tak aj proti Rímu.

The Spirit Gods - nesmrteľná duša, ktorá bdie nad ľudstvom a vedie Maria. Objavuje sa mu vo smrteľnej forme so žiariacou aurou, kedy je známa ako Aquilo, jej cieľom je zničenie Ríma.

Ryse vyjde ako launch titul spolu s Xbox One.





Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks  Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks  Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks
Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks  Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks  Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks
Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks  Ryse predstavuje postavy, dostáva komiks
Páči sa mi!






Xbox One
PC

Vývoj: Microsoft / Crytek
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 27. november 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk