Zaklínačove dobrodružstvá spracuje Fantasy Flight Games

Štvorica hrdinov sa pustí do stolového dobrodružstva už tento rok

pridal roberto 9.1.2014 o 10:01 pod hry
Zaklínačove dobrodružstvá spracuje Fantasy Flight Games

HRY > NOVINKY >

Pokiaľ ste si obľúbili Geralta z Rivie a zároveň vám počarovali hry, ktoré sa dajú hrať s priateľmi aj bez televízorov, či monitorov, môžete oslavovať. Zaklínač sa v dohľadnej dobe dočká vlastnej stolovej hry.

The Witcher Adventure Game nedostali na starosti žiadne B-éčka, ale Fantasy Flight Games, jedna z najväčších spoločností v tomto segmente. Okrem iného pripravili už hry z univerza Warhammer, Gears of War, či Lord of the Rings, ale úplný zoznam by bol naozaj dlhý. Navyše hlavným dizajnérom hry je Ignacy Trzewiczek, veterán a tvorca titulov Stronghold, či Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island.

Adam Badowski, CD Projekt RED: "Fantasy Flight Games má prepojenie na fanúšikov po celom svete a je známy najvyššou kvalitou svojich titulov. Sme naozaj radi, že môžeme rozšíriť univerzum Zaklínača o hru od takejto spoločnosti."

The Witcher Adventure Game zavedie hráčov na cestu po celom zaklínačovom svete. Hráči preberú role štyroch najobľúbenejších knižných postáv. Samozrejmosťou je účasť Geralta, lovca oblúd. Chýbať nebudú bard Marigold (Jaskier), ani očarujúca čarodejka Triss Ranuncul (Triss Merigold) a štvrtým do partie je trpaslík Yarpen Zigrin. Počas plnenia rôznych úloh budú hráči loviť príšery, plniť misie za zlatú odmenu a stretnú sa s ďalšími postavami z fantasy sveta, ktoré s nimi rozohrajú príbeh plný prekvapivých spojenectiev a zrady.

"Veľmi sa tešíme z partnerstva s CD Projektom RED. Príbeh a vlastnosti Zaklínača priam vyzývajú k príprave stolnej hry. Už teraz sa tešíme na to, ako si hráči začnú tvoriť svoj vlastný príbeh v príbehu hry," doplnil Steve Horvath, senior viceprezident Fantasy Flight Games.

The Witcher Adventure Game sa pripravuje na celosvetový štart už počas tohto roka a  hru si už môžete predobjednať na stránkach FF Games.   Stolovú verziu bude doprevádzať aj tabletová podoba pre iOS a Android.





Páči sa mi!






Mobil

Vývoj: FF Games / CD Projekt
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19996)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk