Dead State sa bude ukrývať pred zombíkmi v ťahovom režime

Autor legendárneho Vampire the Masquerade: Bloodlines vás v izometrickej zombie survival RPG nechá napísať vlastný príbeh.

pridal roberto 14.1.2014 o 21:40 pod hry
Dead State sa bude ukrývať pred zombíkmi v ťahovom režime

HRY > NOVINKY >

Zdá sa, že zombie survival titulov nie je nikdy dosť. K tým nádejným, na ktoré by sme nemali zabudnúť, patrí napínavá RPG z izometrického pohľadu, Dead State, z dielne DoubleBear, na ktorú  hráči prispeli čiastkou 332 635 dolárov.

Do príbehu sa dostanete v čase, keď začína prepukať pandémia smrteľnej choroby meniacej ľudí na zombíkov. Spoločnosť sa začína rozpadávať a vy musíte nájsť spojencov, opevniť svoj úkryt, hľadať jedlo a zásoby, uzatvárať neisté spojenectvá a hlavne zostať nažive, zatiaľ čo ľudstvo balansuje na pokraji vyhynutia. Zombie príšery číhajú všade naokolo, ale vaším najväčším nepriateľom budú ostatní ľudia, pokúšajúci sa prežiť za každú cenu.

Boje sa budú odohrávať v ťahovom režime. Pod kontrolou budete mať nie len vlastnú postavu, ale dôležitý bude manažment AI spojencov, prostredníctvom ktorého získate plnú kontrolu nad celou skupinou. Autori sa pokúšali čo najviac zapracovať aj na AI postáv, ktorá, zdá sa, bude hrať v tomto titule kľúčovú úlohu.

Rozsiahle mapy a detailné modely postáv oceníte z izometrického pohľadu. Počas konfliktov ale uvidíte iba nepriateľov, ktorí sa nachádzajú vo vašom zornom poli.

Jednou z najväčších devíz titulu by mal byť príbeh a charaktery vypracované Brianom Mitsodom, veteránom, ktorý má na svedomí aj vypracovanie fantastického príbehu a dialógov Vampire the Masquerade: Bloodlines. Milovníci upírskych RPG by mali vedieť, o akom titule je reč. Jeho rukopis je čitateľný už z faktu, že nikto nebude hodnotiť vašu morálku. Urobíte rozhodnutia, ktoré sa vám budú zdať v tej chvíli správne, ale nikto vám nepovie, či sú správne, pritvrdé, alebo slabošské. Isté je, že sa môžete snažiť ako chcete, ale nikdy nevyhoviete všetkým.

Autori presunuli dátum vydania hry na marec, pokým pôvodne mala byť pripravená už teraz, v januári. Nezávislý zombie titul je pripravovaný pre PC a nechýba možnosť hru predobjednať. K dispozícií je v dvoch edíciách. Bežnú si môžete teraz zaobstarať za 19.76€, Digital Deluxe predobjednávka má momentálne cenovku 39.51€.





Dead State sa bude ukrývať pred zombíkmi v ťahovom režime  Dead State sa bude ukrývať pred zombíkmi v ťahovom režime  Dead State sa bude ukrývať pred zombíkmi v ťahovom režime
Dead State sa bude ukrývať pred zombíkmi v ťahovom režime
Páči sa mi!






Dead State sa bude ukrývať pred zombíkmi v ťahovom režime
PC

Vývoj: DoubleBear Productions
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk