Malé milé zmutované zvieratko potrebuje vašu pomoc v Rain World

Ocitnete sa v koži kočovného kríženca mačky a... ešte niečoho. V kolobehu života a smrti hráte úlohu koristi, rovnako ako úlohu lovca.

pridal roberto 18.1.2014 o 20:30 pod hry
Malé milé zmutované zvieratko potrebuje vašu pomoc v Rain World

HRY > NOVINKY >

Rain World sa odohráva v opustenom priemyselnom prostredí pohromou zničeného ekosystému. Len málo čo dokáže odolať intenzívnemu, kosti drviacemu dažďu, ktorý teraz bičuje zemský povrch takmer bez prestávky. Len pár tvorov dokázalo v týchto podmienkach prežiť a väčšina z nich strávi takmer celý svoj život v stave hibernácie. Ale, keď smrtiaci dážď predsa len na chvíľu ustane, musia vyliezť von a čo najskôr si nájsť potravu.

Vy sa ocitnete v koži kočovného kríženca mačky a... ešte niečoho. V kolobehu života a smrti hráte úlohu koristi, rovnako ako úlohu lovca. Musíte si naloviť dostatok jedla, aby ste prežili ďalší dlhý povinný spánok. Ale ostatné, väčšie, tvory majú v pláne presne to isté.

Hra je inšpirovaná estetikou a jednoduchosťou klasických 16-bitových titulov, nebude chýbať množstvo skákania z plošiny na plošinu, ani zakrádanie sa za korisťou, či nenápadné obchádzanie veľkých oblúd.

Veľký dôraz autori kládli na prípravu AI tvorov, ktorí by mali byť prefíkaní, zlí a vždy pripravení na lov. Za kľúčovú tiež považujú prirodzenú plynulosť pohybov a to aj pri rýchlej akcií, kde si vyskúšajú vaše reflexy. Pripravené budú aj režimy pre kooperáciu dvoch hráčov a súperenie až 4 hráčov v režimoch Deathmatch, Vytrvalosť, Vlny, Vlastná výzva a ďalších...

Autori z rovnomenného štúdia Rain World pri zostavovaní soundtracku mysleli hlavne na to, aby navodili atmosféru mimozemskej krajiny, rovnako ako skazenej industriálnej budúcnosti.

Rain World je vyvíjaný pre PC a Mac a len pred pár dňami sa mu podarilo splniť cieľ 25 000$ v Kickstarter kampani. Do konca kampane pritom zostáva ešte 26 dní.





Malé milé zmutované zvieratko potrebuje vašu pomoc v Rain World  Malé milé zmutované zvieratko potrebuje vašu pomoc v Rain World  Malé milé zmutované zvieratko potrebuje vašu pomoc v Rain World
Páči sa mi!






Malé milé zmutované zvieratko potrebuje vašu pomoc v Rain World
PC
PS4

Vývoj: Rain World
Štýl: Arkáda
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk