The Repopulation - skutočne otvorený svet?

Sci-fi MMORPG chce do jedného sveta pozvať RPGéčkárov, FPSkárov aj mierumilovných remeselníkov. Autori netaja, že po inšpiráciu si chodia do Star Wars Galaxies alebo Ultima Online.

pridal roberto 21.1.2014 o 9:14 pod hry
The Repopulation - skutočne otvorený svet?

HRY > NOVINKY >

The Repopulation, od rovnomenného indie štúdia, tento týždeň končí svoju kampaň na Kickstarteri. Vo svojej prvej kampani si dali za cieľ vyzbierať 25 000 dolárov, ale podarilo sa im vyzbierať viac než 50 tisíc. Kto by sa čudoval, že sa im takýto prístup hráčov veľmi zapáčil a na Kickstarter sa vrátili. Tento raz si zažiadali 50 tisíc a hádajte čo sa stalo? Áno, systém funguje a ešte pred ukončením kampane im pribudlo na účet 110 000$.

Za vyzbierané peniaze Repopulation pripravuje sandbox RPG umiestnené do sci-fi prostredia. Autori netaja, že po inšpiráciu si chodia do Star Wars Galaxies alebo Ultima Online. Samozrejme s upozornením, že do hry implementujú množstvo úplne nových, vlastných nápadov.

Hlavnou myšlienkou titulu je sloboda a každý hráč by si mal sám určiť, ako túto hru vlastne bude hrať. Takže ju vôbec nemusíte brať ako RPG, ale môžete sa ňou potulovať ako vo FPS, či TPS titule. Na druhej strane, nemusíte bojovať vôbec. Mierumilovné charaktery by si mali hru užiť ako remeselníci a zberači. Namiesto poctivej práce sa môžete živiť aj ako zlodej, ale kľudne aj ako diplomat, stavbár, krotiteľ, alebo zabávač. Tiež by malo byť možné využiť nadobudnuté znalosti z oblasti genetiky, alebo robotiky a zostaviť si maznášika podľa svojich vlastných predstáv.

Okrem bežných serverov, budú k dispozícií aj servery pre hardcore PvP nadšencov. V hardcore svetoch sa nebudú nachádzať žiadne chránené oblasti, v ktorých by boli zakázané boje či rabovačky a každý sa bude musieť vedieť ubrániť sám. Pri rozvoji postavy bude k dispozícií 75 schopností a každá z nich bude rozdelená na 12 stupňov.

Znie to veľmi zaujímavo, musíme však ešte počkať, či indie štúdio naozaj dokáže priniesť tak slobodnú a pritom prijateľne vyzerajúcu MMORPG bez toho, aby v nej boli skryté háčiky. Už tretie kolo uzavretého alfa testu začne v priebehu marca.





The Repopulation - skutočne otvorený svet?  The Repopulation - skutočne otvorený svet?  The Repopulation - skutočne otvorený svet?
The Repopulation - skutočne otvorený svet?  The Repopulation - skutočne otvorený svet?  The Repopulation - skutočne otvorený svet?
Páči sa mi!






The Repopulation - skutočne otvorený svet?
PC

Vývoj: Above and Beyond Technologies
Štýl: RPG / MMO
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk