Fran Bow - hororový príbeh duševne chorého dievčatka na úteku z blázninca

Malé dievčatko bude bojovať s duševnou poruchou aj nespravodlivosťou osudu. Spolu s ňou absolvujeme výlet do najhlbších a najtemnejších zákutí ľudskej psychológie.

pridal roberto 25.1.2014 o 22:07 pod hry
Fran Bow - hororový príbeh duševne chorého dievčatka na úteku z blázninca

HRY > NOVINKY >

Fran Bow je psychologický horor podaný hráčom vo forme point and click adventúry. Tá rozpráva príbeh dievčatka menom Fran. Začiatok jeho príbehu si o chvíľu načrtneme, ešte skôr si ale niečo povedzme o štúdiu Killmonday.

Štúdio vzniklo, keď sa profesionálna animátorka Natalia Figueroa kdesi v zamrznutom Švédsku stretla s technikom internetového pripojenia a amatérskym programátorom, Isakom Martinssonom. Slovo dalo slovo a spolu sa pustili do výroby malej hry založenej len na zaujímavom a strašidelnom príbehu. Obaja sa rozhodli obetovať sladký spánok a noci trávili s termoskami kávy pri príprave skutočne indie titulu.

Časom si hru sami veľmi obľúbili a verili, že keby na ňu mali viac času a peňazí, mohla by zožať naozajstný úspech. Obaja urobili závažné životné rozhodnutie a svojim doterajším zamestnávateľom položili na stoly výpovede. V tom čase im už veľa nechýbalo k tomu, aby dali dokopy potrebný materiál a uchádzali sa o priazeň hráčov na Indiegogo. Namiesto požadovaných 20 tisíc dolárov im ale hráči vyzbierali viac než $28,000 a projekt sa úspešne zaradil aj medzi Steam Greenlight tituly. Plná verzia hry by mala byť dostupná až behom tohto roka, takže tento príbeh ešte nemá spísanú poslednú kapitolu. Vráťme sa teda späť k príbehu dievčatka menom Fran.

Fran Bow - hororový príbeh duševne chorého dievčatka na úteku z blázninca

Fran bude bojovať s duševnou poruchou aj nespravodlivosťou osudu. Spolu s ňou absolvujeme výlet do najhlbších a najtemnejších zákutí ľudskej psychológie.

Po tom čo Fran nájde doma roztrhané mŕtvoly svojich rodičov, utečie so lesa. Spoločníka jej bude robiť Mr. Midnight, jej jediný priateľ, čierny kocúr, ktorého Fran dostala ako dar od svojich rodičov. Fran sa preberie až v Oswald Asylum, psychiatrickej liečebni pre deti. Zdá sa však, že o svojho kocúra definitívne prišla.

Jednu noc ale Mr. Midnight Fran navštívi aspoň vo sne a Fran sa rozhodne utiecť z inštitútu, nájsť svojho najlepšieho priateľa a vyhľadať svoju tetu Grace.

Celý 2D svet je maľovaný ručne a obsahuje množstvo bizarných hádaniek, založených na spletitých vzťahoch medzi Franinou fantáziou a krutou realitou.

Kúsok z hry môžete aj sami ochutnať. Na stránkach hry je k dispozícií demo.

 





Páči sa mi!






Fran Bow - hororový príbeh duševne chorého dievčatka na úteku z blázninca
PC

Vývoj: Killmonday
Štýl: Adventúra
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20253)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk