Na Division už pracujú dve štúdiá Ubisoftu

K Massive Entertainment sa už pred pár mesiacmi pridalo štúdio Reflections. Ubisoft chce vidieť titul na pultoch obchodov ešte tento rok.

pridal roberto 7.2.2014 o 23:09 pod hry
Na Division už pracujú dve štúdiá Ubisoftu

HRY > NOVINKY >

Vývojári z Massive Entertainment nepracujú na jednej z najočakávanejších hier tohto roka, Tom Clancy’s: The Division, sami. Prezradila to dnes generálna riaditeľka štúdia Reflections Pauline Jacquey. Podľa jej slov, na Division už niekoľko mesiacov pracuje asi 40% zamestnancov jej štúdia.

"Pracujeme na všetkých herných systémoch. Hlavné postavy, nepriatelia, piliere RPG, výstavba Manhattanu, online komponenty, to všetko prechádza našimi rukami. Náš vklad do hry bude neprehliadnuteľný a zďaleka nie tak obmedzený, ako pri Assassin Creed III, ktorému sme pomáhali s námornými bitkami. Nie sme tak veľkí ako Massive Entertainment, ale náš príspevok bude vidieť v umeleckej, technologickej, aj dizajnovej stránke Tom Clancy’s: The Division.", prezentuje svoje štúdio Jacquea.

Ponúka sa otázka, prečo Massive potrebuje pri vývoji svojho titulu externú pomoc. Internetové šumy tvrdia, že osadenstvo štúdia Massive, by samo nemohlo stihnúť vydať hru ešte v roku 2014, ako si to predstavuje Ubisoft.

Jacquey samozrejme všetky špekulácie odmietla, a vysvetlila, že ide o prirodzenú deľbu práce medzi štúdiami pracujúcimi pre Ubisoft: "V počiatočnej fáze prípravy herného titulu jednoducho veľký tím nepotrebujete, ale vo fáze, v ktorej sa teraz nachádza The Division, si už hra vyžaduje široký tím ľudí."

Ubisoft trvá na tom, že Division príde na pulty obchodov ešte pred koncom roka 2014. Massive a Reflections pracujú zároveň na verziách pre PC, PS4 aj Xbox One.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk