Roztomilá emzácka stratégia - The Mims: Beginning

Zažite trocha tajomné a trocha zábavné dobrodružstvo na lietajúcich ostrovoch v real-time stratégií od nezávislých Squatting Penguins.

pridal roberto 9.2.2014 o 10:36 pod hry
Roztomilá emzácka stratégia - The Mims: Beginning

HRY > NOVINKY >

Predstavte si, že malí, roztomilí, oranžoví mimozemšťania postavili intergalaktickú vesmírnu loď a celý ich kmeň opustil domovskú planétu, s cieľom skúmať vesmír a objaviť v ňom aspoň zopár planét vhodných na založenie nových kolónií. Oranžoví emzáci ale mali trocha pech, keď ich koráb zničil asterorid. Vystrašení Mimíci naskákali do záchranných kapsúl a zamierili smerom k asteroidu. Tam sa ocitli roztrúsení po lietajúcich ostrovoch, plných prekvapení. Mimíci nevedia čo majú robiť, ale vedia, že chcú letieť domov a že zachrániť ich môžete jedine vy.

V real-time strategickej hre Mims: The Beginning sa dostávate do úlohy bývalého kapitána vesmírnej lode. a musíte sa chopiť úlohy vodcu stroskotancov. Teda aspoň tých, ktorí sa ocitli na rovnakom podivnom lietajúcom ostrove, ako vy. Na začiatok bude dobré, zriadiť si hlavný stan a zabezpečiť prísun energie. Neskôr budete pokračovať výstavbou pokročilejších budov, starostlivosťou o rastliny poskytujúce dôležité bio ovocie, chovom hospodárskych zvierat, získavaním PSI schopností, ako aj iných zručností.

Nemyslite si ale, že to budete mať jednoduché. Na asteroide žijú dravé zvery a z času na čas zažije asteroid meteoritický dážď, alebo vás poskytnú iné katastrofy.

Okrem kampane, počas ktorej sa pokúsite zachrániť všetky skupiny stroskotaných Mimíkov, je k dispozícií aj voľný režim, kde si budete rozvíjať svoju kolóniu bez toho, aby vás zaťažovali nejaké úlohy či ciele misií.

Roztomilá emzácka stratégia - The Mims: Beginning

Príbeh aj koncept hry bohužiaľ nepripúšťajú možnosť pridania multiplayeru. Aj bez neho ale pôjde o zaujímavý príspevok do chudobného RTS žánru.

Pokiaľ by ste chceli hre finančne pomôcť, môžete tak ešte urobiť počas najbližších 3 dní. The Mims: Begining končí svoju Indiegogo kampaň 11. februára, základný cieľ 5500 dolárov však bol už teraz prekonaný o viac než dve tisícky. Predtým si nezabudnite vyskúšať demo, ktoré autori ponúkajú pre PC, Mac aj Linux.





Roztomilá emzácka stratégia - The Mims: Beginning  Roztomilá emzácka stratégia - The Mims: Beginning  Roztomilá emzácka stratégia - The Mims: Beginning
Páči sa mi!






Roztomilá emzácka stratégia - The Mims: Beginning
PC

Vývoj: Jakub Machowski
Štýl: Stratégia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20251)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk