Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke

Online racing z prostredia formulových pretekov ponúkne upraviteľné monoposty a netradičné okruhy.

pridal roberto 12.2.2014 o 12:57 pod hry
Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke

HRY > NOVINKY >

Zdá sa, že pod rukami nezávislého štúdia Vae Victis Games vzniká naozaj netradičný online racing. Najlepšie asi bude začať tým, čo je zjavné už z obrázkov. Victri Games nešlo cestou nakupovania licencií na automobily jednotlivých automobiliek. Vo Victory: The Age of Racing sa bude súťažiť v monopostoch, ktoré najviac zo všetkého pripomínajú rôzne éry formule 1. Nájdete tu monoposty "cigaretového" tvaru bez prítlačných krídiel, v akých pretekali Alberto Ascari či Juan Manuel Fangio, monoposty pripomínajúce legendárny zelený Lotus Jima Clarka, či monoposty v akých by ste si vedeli predstaviť Sennu či Schumachera.

A čo viac, po vzore tímov F1 si môžete svoje vozy upravovať a vylepšovať. Systém výberu auta vývojári nazývajú "User Generated". Vyberáte si základný tvar auta aj jednotlivé menšie časti, ako napríklad krídla, rovnako ako farebnú schému.

Vylepšovanie vozidiel prebieha jednoduchým RPG systémom. Získané body môžete investovať do 6 rôznych kategórií, podľa vlastného uváženia. Chcete vyšší výkon? Aerodynamické úpravy? Je váš monopost príliš ťažký? Len si poslúžte. Navyše dostanete na výber aj niekoľko rôznych motorov a pneumatík.

S nákupom licencií na reálne pretekové okruhy sa Vae Victis tiež neobťažovali. Namiesto toho prinášajú fantastické okruhy z vlastnej kuchyne. Kombinácia púštneho kaňonu či zasneženej krajinky a širokých bielo-červených obrubníkov, aké vídame v televízií práve na okruhoch formuly 1, vyzerá viac než zábavne.

Jediným singleplayer režimom je Hotlap, všetky ostatné režimy (Hotlap Party, Hotlap Championship, Quick Race, Handicap Race) sú určené pre súperenie medzi hráčmi. Zahrať si môžete aj s kamarátmi na LAN Party. Rozohrať môžete tiež kariéru, kde sa stanete súčasťou preddefinovaných tímov, ktorým až vaše úspechy odomknú prístup k pokročilejším vozidlám.

Zabaviť by sa pri hraní mali úplne všetci, preto Age of Racing prináša podporu ovládania prostredníctvom volantu, gamepadu, klávesnice a dokonca aj samostatnej myšky. Pracuje sa aj na zapracovaní Oculus Rift. K tomu fyziku pre pretekárske vozy pripravuje Stefano Casillo, s ktorého prácou ste sa už stretli, ak ste hrali Assetto Corsa.

Victory: The Age of Racing predvčerom vstúpil do Early Access fázy a pri tej príležitosti ponúka aj 20% zľavu na nákup hry v základnej aj deluxe edícií. Základnú edíciu tak do 17. februára ponúkajú za prívetivých €11.19 a deluxe za €15.19.





Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke  Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke  Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke
Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke  Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke  Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke
Páči sa mi!






Victory: The Age of Racing prefrčal do Early Access v akciovej ponuke
PC

Vývoj: K2 Network / GamersFirst
Štýl: Racing / MMO
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20234)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk