EndWar Online pripravilo beta test a ďalší teaser

Browserová hra pod taktovkou Michala Madeja pripravila hráčom rýchle taktické boje znepriatelených európskych a ruských frakcií a budovanie vlastného militantného impéria.

pridal roberto 26.2.2014 o 6:42 pod hry
EndWar Online pripravilo beta test a ďalší teaser

HRY > NOVINKY >

Na spin-offe real-time taktickej hry Tom Clancy's EndWar s názvom EndWar Online pracujú tvorcovia pôvodného titulu z Ubisoft Shanghai. Nový titul sa bude hrať len pomocou internetových prehliadačov a prví záujemcovia si ho vyskúšajú už medzi 27. februárom a 1. marcom, kedy prebehne beta test, ktorý by mal preveriť pripravenosť serverov a poskytnúť vývojárom prvý feedback.

O titule sa viac dozvedáme od kreatívneho riaditeľa Michala Madeja. Poliak sa do Shanghaiského štúdia dostal z CD Projectu, kde vytvoril browserovku The Witcher: Versus a podieľal sa aj na prvom dieli The Witcher série. Madej potvrdil, že hra sa bude odohrávať v rovnakom univerze ako originálna hra a preberie z nej udalosti, charaktery i názvy jednotiek, ale ponúkne úplne iný herný zážitok. Hráč si vybuduje svoje vlastné veliteľstvo, ktoré sa stane centrom jeho militantného impéria. Samotné bojiská budú pripomínať malé arény, kde bude dôležité obsadzovanie strategických bodov a vývoj vlastného hrdinského veliteľa, ktorý bude najefektívnejšou jednotkou na bojisku. Potýčky by mali byť veľmi rýchle a cieľom každého hráča bude prevedenie blitzkriegu. Máloktorý boj potrvá dlhšie než 5 minút. Trocha hĺbky by ale hre mohli dodať upraviteľné jednotky a vývoj nových zbraní.

V bojoch sa proti sebe postavia frakcie European Federation Enforcer Corps a Spetsnaz Guard Brigade. Pokým európska frakcia si zakladá na svojich pokročilých technológiách, Rusi sa spoliehajú na ťažko obrnené jednotky a skvele vycvičenú pechotu. Príchod ďalších frakcií pravdepodobne závisí od úspechu titulu po vydaní.

Kreatívny riaditeľ ďalej hráčov upozorňuje, aby nečakali EndWar 2, ktorý šanghajské štúdio nikdy nemalo v pláne vytvoriť, keďže sa zamerali na browserové hranie.





EndWar Online pripravilo beta test a ďalší teaser  EndWar Online pripravilo beta test a ďalší teaser  EndWar Online pripravilo beta test a ďalší teaser
Páči sa mi!






EndWar Online pripravilo beta test a ďalší teaser
PC

Vývoj: Ubisoft
Štýl: Stratégia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk