Ako sa bude vlastne hrať The Division?

Autori z Massive štúdia postupne začínajú odhaľovať ako sa vlastne The Division titul bude hrať. Bude len online? Bude len kooperačný?

pridal saver 28.2.2014 o 10:53 pod hry
Ako sa bude vlastne hrať The Division?

HRY > NOVINKY >

Autori z Massive štúdia postupne začínajú odhaľovať ako sa vlastne The Division titul bude hrať. Bude len online? Bude len kooperačný?

V zásade je to čisto online titul. Výhoda však bude, že môžete hrať aj čisto singleplayerovo, ale ak proti spoločnosti nič nemáte, môžete sa bez prerušenia hry pridať k priateľom, alebo iným neznámym hráčom snažiacim sa prežiť a spolu s nimi plniť misie v opustenom New Yorku.

Môžete si s priateľmi vytvoriť tím a vstupovať a vystupovať z hry kedykoľvek bez narušenia hrateľnosti. V určitých mestach mesta budete môcť byť postavení aj do PvP boja proti inej skupinke. Ale toto bude dobrovoľné a bude záležať len na vás, či budete chcieť ostrejšie boje a nie len boje proti AI.

Mimo toho však bude kladený dôraz hlavne na objavovanie rozsiahleho New Yorku, ktorý je podľa autorov zatiaľ najväčší a najvernejšie zachytený z doterajších hier. Prepracovali ho takmer presne len s malými úpravami v niektorých častiach.  Hráči sa však budú môcť po ňom prechádzať, hľadať pamätihodnosti, nasávať atmosféru, ale samozrejme aj lootovať, craftovať, levelovať svoju postavu, customizovať ju a nechýbajú ani sociálne kontakty, keďže hra je aj o stretávaní iných ľudí v meste.

Autori vyzdvihujú hlavne svoj Snowdrop engine, ktorý dokáže vytvoriť reaktívny svet s komplexnou AI , procedurálnou deštrukciou a dynamickou globálnou ilumiáciou. Nakoniec už nám ho už na niektorých videách ukázali a vyzerá ako skutočný nextgen.

Hra pôvodne mala vyjsť na jeseň, ale skôr sa hovorí o jej odložení, keďže už bol posunutý Watch Dogs na leto a aj Crew na jeseň a Division by vychádzalo na vydanie až po nich možno budúcu jar. Viac nám zrejme Ubisoft odhalí na E3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20150)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk