Drifter - vesmírny sandbox

Obchodník, pirát, žoldnier, ťažbár, kuriér či lovec hláv - tým všetkým môžete byť v procedurálne generovanom svete o rozlohe 100 000 svetelných rokov.

pridal roberto 5.3.2014 o 13:51 pod hry
Drifter - vesmírny sandbox

HRY > NOVINKY >

Drifter je vesmírny singleplayer open-world sandbox titul z dielní Celsius Game Studios. Vesmír bude procedurálne generovaný a ponúkne priestor o rozlohe 100 000 svetelných rokov a desaťtisíce hviezdnych systémov, ktoré preskúmate v úlohe kapitána vesmírnej lode. Prvoradý bude v tejto hre obchod a vychutnávanie letu naprieč hlbokým vesmírom. Drifter ale ponúka značné množstvo slobody, preto sa môžete dať aj na dráhu „lovca hláv“, pátrať po vesmírnych pirátoch a vyberať za ich ulovenie odmeny. Tiež sa ale môžete sami nechať zlákať pirátskymi chodníčkami a v prístavoch predávať tovar, ktorý ste predtým ulúpili nejakému nešťastníkovi. Ďalšou možnosťou ako získať komodity vhodné na predaj je ťažba surovín, ktoré sa najjednoduchšie získavajú z nikým nestrážených asteroidov. Dostanete tiež ponuky na doručenie dôležitých zásielok, eskortovanie konvojov i napadnutie nepriateľských pevností.

Na pozadí všetkého bude príbeh, pozostávajúci z misií, ktorých hlavnou úlohou bude predstaviť univerzum a jeho frakcie. Misie ale môžete ignorovať sústrediť sa na sandboxový zážitok. Ten by nebol úplný, keby ste si loď nemohli vybaviť zbraňami, pancierom, štítmi, motormi a doplnkami podľa vlastného výberu. Niekoľko rôznych atribútov budete môcť zvýšiť aj vášmu charakteru, aby ste podporili jeho nadanie na obchodovanie, baníctvo, pirátstvo...

Celsius je síce pomerne mladé štúdio, ale vlastníci iOS zariadení už možno mali tú česť s ich titulom Red Nova. Soundtrack pripravil skladateľ Danny Baranowski, ktorý už skomponoval skladby napríklad pre Super Meat Boy, Canabalt alebo The Binding of Isaac. Drifted uspel v KickStarter kampani a už je dostupný v Early Access verziách pre Windows, Linux a Mac.





Drifter - vesmírny sandbox  Drifter - vesmírny sandbox  Drifter - vesmírny sandbox
Páči sa mi!






Drifter - vesmírny sandbox
PC

Vývoj: Celsius Game Studios / Celsius Game Studios
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20229)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk