Ashen Rift: A man and his dog začína na KickStarteri

Nový FPS survival horor prichádza hráčov požiadať o pomoc v slušivom grafickom kabáte, s nenalinkovaným štýlom hrania a verným hafanom.

pridal roberto 5.3.2014 o 20:55 pod hry
Ashen Rift: A man and his dog začína na KickStarteri

HRY > NOVINKY >

Asi nikoho neprekvapím správou, že Ashen Rift: A man and his dog bude príbeh osamelého muža a jeho psa. Barry Collins využil možnosti Unity 3D enginu a obliekol svoj FPS surival horor do slušivého kabátika, čim si okamžite vyslúžil pozornosť KickStarter komunity. Priaznivci z PC, Mac a Linux platforiem mu behom prvých hodín poslali 2 500 dolárov.

Titul sa odohráva v kraji, ktorý bol za zvláštnych okolností zbavený takmer všetkého života. Viac o tom, čo čaká neznámeho odvážlivca a jeho psa, Boundera, prezrádza sám Collins: "Táto dvojica sa spoločne pokúsi zachrániť to, čo z tejto zeme ešte zostalo a vydá sa v ústrety "Trhline"("Rift"), ktorá sa zdá byť pôvodcom všetkého toho zla."

Titul určite nebude o bezduchom postupe vpred a vybíjaní "zlých chlapcov". Collins sa sústreďuje na vytvorenie hry, ktorú by hráč mohol prejsť vlastným štýlom - podľa svojich vlastných predstáv a schopností. Ľudia, ktorí majú odpor k divokým prestrelkám, sa pokúsia väčšine nebezpečenstiev vyhnúť a môže sa im to podariť... Naproti tomu ľudia, ktorí sú navyknutí vystrieľať všetko v dohľade, sa o to môžu pokúsiť... a tiež sa im to môže podariť!

Collins ale dodáva, že strelné zbrane aj munícia budú v hre ukryté len na pár miestach a hlavne munície nebude nadbytok, takže hráč, ktorý sa vyberie cestou násilia, buď bude musieť byť v FPS fakt dobrý, alebo bude často donútený improvizovať.

Podrobnosti o príbehu, ako aj o hlavnej postave sa hráči dozvedia až počas hrania. Poslúžia k tomu dialógy a interakcia s prostredím. Ak sa vrátime k technickému spracovaniu, nemôžeme obísť zničiteľné prostredia a reaktívnu AI nepriateľských NPC. Špeciálne dôležitá potom bude AI verného Boundera. Ten sa síce nechá ovládať prostredníctvom kruhového menu, ale kľúčové pre vaše prežitie budú aj jeho zmysly - zrak, sluch a samozrejme čuch. Svojmu parťákovi a jeho reakciám musíte venovať minimálne toľko pozornosti, koľko jej on venuje vám.

Kombinácia príbehu, voliteľného štýlu hania a kvalitného technického spracovania si možno vybralo daň na dĺžke hry. 3 až 5 hodín herného času síce spĺňa moderné štandardy, ale... čo viac by ste si mohli priať za $10!

 





Ashen Rift: A man and his dog začína na KickStarteri  Ashen Rift: A man and his dog začína na KickStarteri  Ashen Rift: A man and his dog začína na KickStarteri
Ashen Rift: A man and his dog začína na KickStarteri
Páči sa mi!






Ashen Rift: A man and his dog začína na KickStarteri
PC

Vývoj: Barry Collins / Barry Collins
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (2)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk