Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter

Staňte sa pánom vlastnej kockatej planéty v kockatom vesmíre. Cubical Drift pripravuje 3D open-world RPG.

pridal roberto 14.3.2014 o 10:31 pod hry
Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter

HRY > NOVINKY >

V Planets 3 stroskotáte na neznámej primitívnej planéte, budete musieť rozlúštiť niekoľko záhad a popri tom vybudovať malý kockatý svet a pripraviť sa na návrat späť do vesmíru.

Na hráčov čaká množstvo dobrodružstiev, občas im niekto podá pomocnú ruku, ale narazia aj na množstvo neprajníkov a nepriateľov. Počas prispôsobovania planéty svojím potrebám získajú množstvo skúseností a postúpia na vyššie úrovne, kde na nich čaká stále viac a viac slobody.

Hráč dostane k dispozícií celú planétu, ktorá špeciálne kvôli nemu vznikne v sústave s ďalšími kockatými planétami, patriacimi iným hráčom. Každá planéta sa skladá predovšetkým z kociek s objemom 25cm³ a vďaka 30 tisíc miliardám takýchto kociek má každá planéta dĺžku hrany 8 km. Pri vytváraní objektov si vývojári aj hráči môžu pomôcť ihlanmi, vďaka čomu budú ich výtvory o poznanie estetickejšie.

Prvoradým heslom je síce sloboda pretvárania sveta, kde každý objekt môže hráč rozbiť a znova poskladať alebo vytvoriť úplne iný, nuda však nehrozí. Všetko komplikuje potreba vrátiť sa späť do vesmíru. K tomu je potrebné znova vyslobodiť svoju starú vesmírnu loď, alebo zostaviť úplne novú. To by hráči sami a bez pomoci dosiahli len veľmi ťažko, takže potrebujú pomoc od domorodého obyvateľstva. Domorodci sú však opatrní a nedôverčiví  a tak hráč stojí pred svojou prvou úlohou - získať si domorodcov na svoju stranu.

Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter

Domorodci sú pre úspech hráča kľúčoví, môžu ho naučiť novým zručnostiam, vymýšľať nové recepty, radi mu pomôžu pri výstavbe nových budov, opravia zničené predmety, vypestujú zeleninu, pomôžu v boji. Chýbať nebudú ani výpravy do vnútra planéty. Do týchto dungeonov hráčov zavedie nie len príbeh, ale aj potreba získať vzácne minerály a kryštály.

Nejde o jednoduchý projekt a tím, ktorého jadro sa dalo dokopy na vysokej škole, potrebuje od hráčov výraznú pomoc s prefinancovaním celého projektu. Ich KickStarter kampaň si žiada minimálne 250 000 $. Ďalších 50 000 by stála lokalizácia do ďalších jazykov a Mac verzia. Za 350 tisíc sú vývojári ochotní pripraviť aj Linuxovú verziu a pozemské PVP súboje pripravia jedine, ak sa im podarí vyzbierať 400 tisíc. Ak budeme veľkí optimisti a pozrieme sa na ich najvyššie ciele, na 750 000-tisícovej hranici nájdeme hrateľných mimozemšťanov a za milión by pridali aj vesmírne súboje a možnosť opustiť štartovací solárny systém.

Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter





Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter  Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter  Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter
Páči sa mi!

Zaradené pod: kickstarter






Zaujímavý titul Planets 3 už zbiera financie cez Kickstarter
PC

Vývoj: Cubic Drift
Štýl: Akčná Adventúra
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20291)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk