Imagine Earth prinesie nenásilnú planetárnu kolonizáciu

Svoju planétu nebudete chrániť pred malými hnedozelenými Ufónmi, ale pred pozemskými megakorporáciami a ekologickými katastrofami.

pridal roberto 4.4.2014 o 15:55 pod hry
Imagine Earth prinesie nenásilnú planetárnu kolonizáciu

HRY > NOVINKY >

Po vyťažení nerastného bohatstva Zeme sa ocitáte v role šéfa jednej z korporácií, ktoré sa vydali do vesmíru hľadať zdroje a bohatstvo. Nová kolónia by mohla, či mala byť dobrým miestom pre život jej obyvateľov, vy však čelíte korupcií a tlaku akcionárov, zatiaľ čo sa vašu spoločnosť pokúšajú prebrať väčšie korporácie - tak aspoň opisujú príbeh svojej budúcej hry vývojári štúdia Serious Brothers.

Imagine Earth sa pridáva k budovateľským stratégiám, ktoré sa zaoberajú otázkou, ako bude jedného dňa prebiehať kolonizácia iných planét. Každá misia sa začína pristátím osídľovacieho modulu na neznámej planéte a vašou primárnou úlohou je rozvinúť svoju kolóniu po celom zemskom povrchu. (zvláštne, že ešte stále neexistuje technológia na kolonizovanie oceánov)

Postupne teda zakladáte farmy, elektrárne, továrne i mestá. Srdcom vašej kolónie sú však jej obyvatelia. Rozrastať sa budú len mestá so šťastným obyvateľstvom a veľmi šťastné mestá dokonca znamenajú príjem navyše. A svojich ľudí určite potešíte, ak ich zbavíte znečistenia, ktoré spôsobil váš priemysel. Viac než 30 budov a 60 vylepšení prinesie nie len množstvo výhod, ale často aj vedľajšie účinky. Navyše sa vaše stavby budú ovplyvňovať aj navzájom a tiež je potrebné brať do úvahy aj špeciálne políčka a iné faktory. Uhoľná baňa by napríklad nemala stáť v tesnej blízkostí fariem, továrne by naopak mali stáť v blízkosti zdrojov nerastného bohatstva, vysoké znečistenie v danej oblasti zníži úrodu, pokým lesy naopak znečistenie znižujú, ale samozrejme zaberajú priestor, ktorý by ste vedeli využiť aj ekonomickejšie.

Imagine Earth prinesie nenásilnú planetárnu kolonizáciu

Zvyk je železná košeľa, takže aj novú planétu čoskoro doženiete na okraj ekologickej katastrofy, za čo sa vám príroda pomstí požiarmi, umierajúcimi lesmi, rozrastajúcimi sa púšťami i tornádami, ktoré sa budú vyskytovať čoraz častejšie. Pravdepodobne sa nevyhnete ani nejakému tomu úniku chemikálií, vytečeniu ropy či úniku radiácie. Ak včas nezasiahnete a nevyskúmate nové ekologické technológie, globálne otepľovanie roztopí ľadovce a zvýšená hladina oceánov zaplaví a definitívne očistí tie vaše skazené prekliate mestá namiesto vás.

Režim kampane by sa mal venovať spomínanému konfliktu medzi vami a medzihviezdnymi megakorporáciami, pričom sa bude odohrávať na piatich odlišných planétach a celkovo ponúkne 10 až 20 hodín zábavy. Každá planéta bude mať samozrejme svoje špecifiká. Ako príklad sú uvádzané kultúrne dedičstvo či časté bombardovanie asteroidmi. Viac pokoja budete mať vo Voľnej hre, vystresovať vás naopak môže Time trial.

Imagine Earth sa snaží vyzbierať 10 000 dolárov, svoju kópiu si môžete predobjednať za 11 eur.





Imagine Earth prinesie nenásilnú planetárnu kolonizáciu  Imagine Earth prinesie nenásilnú planetárnu kolonizáciu  Imagine Earth prinesie nenásilnú planetárnu kolonizáciu
Páči sa mi!






Imagine Earth prinesie nenásilnú planetárnu kolonizáciu
PC

Vývoj: Serious Brothers / Serious Brothers
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20027)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk