Red Goddess: Inner World ponúkne metroidvaniu s ryšavou bohyňou v hlavnej úlohe

Mladá bohyňa má vážne psychické problémy a jej vnútro zožierajú neznáme tiene minulosti. Musí sa teda vybrať na výpravu do seba samej.

pridal roberto 16.5.2014 o 14:04 pod hry
Red Goddess: Inner World ponúkne metroidvaniu s ryšavou bohyňou v hlavnej úlohe

HRY > NOVINKY >

Celý príbeh tejto novej metroidvanie bude venovaný bohyni menom Divine.  Tá je z nejakého dôvodu zmätená a prenasledujú ju tiene minulosti. Tie pomaly stravujú jej dušu i myseľ. Divine ale narozdiel od bežného civilizovaného človeka, ktorý by zašiel za psychológom, urobí oveľa zaujímavejšiu vec. Vyberie sa na dobrodružstvo do svojho vlastného vnútra. Jej vlastná myseľ sa zhmotní ako živá planéta s lesmi, horami, jaskyňami a množstvom nebezpečenstiev. Divine musí znova zistiť, kým bola a kým teda vlastne je.

Celá planéta sa rýchlo stáva extrémne nepriateľskou a zdá sa, že sa Divine zo všetkých síl pokúša zabrániť v ďalšom pátraní. Divine sa tak vo svojich myšlienkach a spomienkach bude musieť pohybovať maximálne nenápadne. Planéta je rozdelená na dve odlišné zóny. Neutrálna zóna pokrýva povrch planéty a vstup do dungeonov a temná zóna, ako už asi tušíte, je bližšie ku stredu planéty, vytvára dungeony a jej tajomstvá strážia bossovia. Ťaživá atmosféra sa prejavuje ako toxický vzduch, kvôli ktorému by Divine v tejto zóne nevydržala. Musí sa teda obrniť - vteliť do avatara hnevu alebo strachu.

V hre sa teda budete môcť pohybovať v troch podobách a každá z nich bude mať samozrejme svoje unikátne vlastnosti a vlastný bojový štýl. Pokým v jednej podobe sa môžete pokúšať o stealth postup, ďalšia bude vhodná na boj z väčšej vzdialenosti a tretiu využijete na boj z blízka. Nar (hnev) je spojený s elementom ohňa a vyznačuje sa silou a rýchlosťou, je však veľmi nápadný. Syn (strach) je spojený s ľadom a je naopak veľmi tichý a nenápadný a jeho kľúčovou schopnosťou je možnosť nepriateľa posadnúť a získať tak ďalšie útržky spomienok.

Red Goddess: Inner World ponúkne metroidvaniu s ryšavou bohyňou v hlavnej úlohe

Pre vtelení do avatarov sa Divine rozdvojuje. Polovica putuje do zvoleného avatara a druhá polovica zostáva s vami v podobe akejsi gule. Vďaka tomu môžete sami seba (teda tú zvyšnú polovicu) hodiť na miesto, kam by ste sa inak nedostali. Vývoj postáv ako aj postup do ďalších lokácií stojí na zbieraní zvláštnych pamäťových kryštálov.

Red Goddess: Inner World sa na KickStarteri pokúša získať priazeň PC, Mac, Linux, PS4, PS Vita i Wii U hráčov. Pre PC verziu si už môžete vyskúšať demo.





Red Goddess: Inner World ponúkne metroidvaniu s ryšavou bohyňou v hlavnej úlohe  Red Goddess: Inner World ponúkne metroidvaniu s ryšavou bohyňou v hlavnej úlohe
Páči sa mi!






Red Goddess: Inner World ponúkne metroidvaniu s ryšavou bohyňou v hlavnej úlohe
PC
PS4
WiiU

Vývoj: Yanim studio / Yanim studio
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20106)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk