Prečo bolo zrušené World of Darkness?

Príbeh zo zákulisia vývoja opísal v najnovšom rozhovore Nick Blood, vývojár World of Darkness

pridal play3man 6.6.2014 o 6:49 pod hry
Prečo bolo zrušené World of Darkness?

HRY > NOVINKY >

Mesiac dozadu prišla zo štúdia CCP Games nie moc príjemná správa. Tá oznamovala zrušenie vývoja MMO hry World of Darkness, ktorú malo na starosti ich menšie štúdio White Wolf. To na nej začalo pracovať hneď po tom, ako bolo nimi odkúpené v roku 2006. Práve preto bolo jej zrušenie po toľkých rokoch vývoja prekvapujúcim oznámením. Každopádne s objasnením, prečo sa tak stalo, prišiel ex-vývojár hry, Nick Blood. Podľa jeho slov bolo zopár vývojárov počas vývoja World of Darkness dosť často presúvaných do iných projektov, konkrétne sa jednalo o obsah do EVE. Toto malo za následok to, že sa niekoľkokrát vývoj World of Datkness prerušil a opäť obnovil, až sa manažment štúdia začal pýtať, čo s tímom, ktorý bol bez práce aj po dobu šiestich mesiacov, zatiaľ čo ich kolegovia pracovali na inom projekte.

Stále zastavovanie a opätovné spúšťanie vývoja nie je nikdy dobré. Práve to malo za následok, že si hra niekoľkokrát prešla generálkou, čo viedlo k trom rozdielnym alfa verziám. Pri prvom testovaní sa zdalo, že je všetko v poriadku a hra sa im páčila. Pri druhom už videli v hre množstvo vecí nedokončených a v hre boli priepastné rozdiely. Nakoniec začali prichádzať na to, že ak by sa mali dostať k tomu, aby hra vyzerala podľa ich predstáv, trvalo by to ešte niekoľko rokov a práve preto bolo nutné po takom čase jej vývoj nakoniec zastaviť.

Okrem toho dnes prišla z CCP Games ďalšia zlá správa. Tá sa týka prebiehajúcej reštrukturalizácie, vďaka ktorej stratí prácu v ich štúdiu až 49 vývojárov. Samozrejme ide o dosť znepokojujúcu správu, kedže štúdio má v súčastnosti vo vývoji hneď niekoľko hier, menovite EVE Online, EVE: Valkyrie, DUST 514 a Project Legion. CCP Games však prišlo s upresnením, že by sa toto prepúšťanie nemalo dotknúť žiadnej z týchto hier a vývoj by tak mal pokračovať ďalej podľa doterajších plánov.





Páči sa mi!






Prečo bolo zrušené World of Darkness?
PC

Vývoj: ccpgames
Štýl: MMO
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20152)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk