We Are the Dwarves!, hlásia vývojári novej taktickej akcie

Trpaslíci nás vezmú na miesta, kam by sa žiadny Človek neodvážil.

pridal roberto 28.6.2014 o 6:53 pod hry
We Are the Dwarves!, hlásia vývojári novej taktickej akcie

HRY > NOVINKY >

Real-time taktická akcia We Are the Dwarves! zaujala na KickStarteri v prvom rade atmosferickým trailerom. Aj bez sprievodnéhu komentára je jasné, že sa chystá ďalšia hra s neohrozenými trpaslíkmi. Tentokrát sa vyberieme rovno tam, kam každé poriadne trpasličie dobrodružstvo patrí - do hlbokých tunelov a jaskýň. V týchto miestach sa zohratá trojica trpaslíkov môže cítiť ako doma, teda mohla by sa, keby jaskyne neboli zamorené ich mnohými odvekými nepriateľmi. Hlboko pod zemským povrchom sa darí aj rôznym druhom goblinov, trolov a iných temných stvorení, ktoré tu našli bezpečný úkryt pred slnečným svetlom.

Taktické možnosti hre dodá trojica rozdielnych charakterov, možnosť zastaviť čas a v pokoji vydať rozkazy i voľba medzi nenápadným postupom a postupným, veľmi nápadným porcovaním všetkých nepriateľov. Izometrický pohľad na bojisko a radenie príkazov do sekvencií môže pripomínať niekoľko známych RPG hier, We Are the Dwarves! sa však namiesto vývoja postáv sústredí na akciu, taktiku, ale tiež na príbeh. Ten sa odohrá vo zvláštnom kamennom univerze, v ktorom masy kameňa reprezentujú vesmír a naši traja dobrodruhovia sa dostávajú do pozície astronautov, ktorí skúmajú nové svety - jaskyne.

We Are the Dwarves!, hlásia vývojári novej taktickej akcie

Zvláštna pozornosť je venovaná umelej inteligencií nepriateľov. U každého jednotlivca by sme mali počítať s tým, že nás môže uvidieť, započuť, či zacítiť našu stopu a oznámiť to ostatným. Podzemiu ale nevládne jediný kráľ ani žiadne temné božstvo a niektoré rasy sa navzájom nenávidia a vedú vojny, čo je samozrejme vodou na náš mlyn. Okrem živých nepriateľov bude o životy bradatej trojice usilovať aj nehostinné prostredie, v ktorom sa z času načas objaví jazero s kyselinou i miestnosť naplnená toxickými výparmi. Ako ale ukazuje gif nižšie, aj prostredie môžeme využiť vo svoj prospech.

We Are the Dwarves!, hlásia vývojári novej taktickej akcie

S vytvorením kvalitnej trpasličej akcie by vývojári z Whale Rock Games potrebovali trochu pomôcť, takže svoj projekt ukázali na KickStarteri, kde svoju hru ponúkajú za 20 dolárov.





Páči sa mi!






PC

Vývoj: Whale Rock Games
Štýl: Akcia / Taktická
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20038)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk