Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy

Secret Ponchos už vyšiel v Early access na Steame a snaží sa nalákať hráčov na divoký západ a štýlové prepracovanie.

pridal saver 14.7.2014 o 12:31 pod hry
Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy

HRY > NOVINKY >

Secret Ponchos už vyšiel v Early access na Steame a snaží sa nalákať hráčov na divoký západ a štýlové prepracovanie. V oboch má čo povedať. Prvé verzie prealpha hry sú decentne hrateľné, síce zatiaľ chýbajú rôzne možnosti ako splitscreen, alebo viac máp, ale napriek tomu už samotné online boje fungujú.

V hre si môžete vybrať jedného zo štyroch hrdinov divokého západu, ktorého sú následne budete levelovať, získavať perky, skilly a samozrejme učiť sa ho ovládať. Bojovníci majú rôzne parametre niektorí sú pomalí, iní rýchli, silnejší, slabší, majú špecifické zbrane a vlastnosti. Napríklad fantóm sa dokáže skryť tak, že ho v prostredí nevidíte a dezertér má ako svoju zbraň, tak aj silný úder a veľa znesie, zabijak má veľký dosah zbrane, chlapec je pre zmenu rýchly a rýchlo strieľa.

Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy

Keďže sa momentálne hrá maximálne 2 vs 2 boje (4 vs 4 vo finálnej verzii), je ideálne kombinovať rýchleho a silného bojovníka aby ste vyvážili ich nedostatky. Momentálne však vzhľadom na počet hráčov ste skôr radi, keď vám priradí hocijakého hráča a spustíte aj boje 1 vs 1, v ktorých ste odkázaní sám na seba.  Následne začína rýchly približne 5 minútový boj, v ktorom beháte po prostredí, hľadáte nepriateľov a snažíte sa ich zlikvidovať skôr ako oni vás.  Dosah zbraní nie je veľký a tak je dôležité využívať silné stránky postavy, nezabúdať vždy nabíjať, utekať, využívať prostredie.

Zatiaľ čo engine nemá žiadne problémy, autori zabudli na akú platformu priniesli Early Access a primárne ovládanie gamepadom nie je práve to s čím by mali na PC začínať.  Síce sa hra dá ovládať aj štandardne klávesnicou a myšou, všade sú zobrazené tlačidlá Xbox gamepadu, a to aj keď gamepad nemáte zapojený. Často tak neviete, ktoré tlačidlo máte vlastne stlačiť.

Ovládanie samotnej postavy je slušné ako na klávesnici, tak aj na gamepade, je to štýl ovládania twin stick shooteru a teda jednou páčkou ovládate postavu, druhou strieľate, pri klávesnicu sa to rozdeľuje na klávesnicu a myš.

Celkovo nevyzerá Secret Ponchos zle, dynamický a akčný multiplayer má niečo do seba, ale ťažko povedať na ako dlho dokáže hráčov udržať. Hra určite potrebuje singleplayer časť alebo aspoň botov, lebo je takto veľmi závislá na počte hráčov, ktorí ju hrajú a môže sa ľahko stať, že mesiac po vydaní nebudete mať s kým hrať.

K hre máme aj sériu Early Access kódov, ktoré vám rozdáme v rýchlej súťaži.





Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy  Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy
Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy  Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy
Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy  Dojmy zo Secret Ponchos Early Access verzie, plus súťaž o kódy
Páči sa mi!






PC
PS4

Vývoj: Switchblade Monkeys / Switchblade Monkeys
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 2. december 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20088)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk