Atari ukazuje RollerCoaster Tycoon World

Piráti, sci-fi, multiplayer a nízke ceny hot dogov, toto vás čaká v RollerCoaster Tycoon World.

pridal roberto 2.9.2014 o 18:21 pod hry
Atari ukazuje RollerCoaster Tycoon World

HRY > NOVINKY >

Začiatkom augusta Atari teasovalo oživenie značky RollerCoaster Tycoon. Teda ďalšie oživenie, ak započítame aj nie veľmi úspešný titul RCT 4 Mobile, ktorý na iOS príliš nezažiaril. Na rok 2015 je však pripravené skutočné pokračovanie veľkej série, ktoré ponesie meno RollerCoaster Tycoon World. A hoci je nový tycoon ešte len v rannej fáze vývoja, zástupcovia štúdia Pipeworks sa ukázali na výstave PAX aj s prvými obrázkami a demom.

Podľa toho, čo ukázali navštevníkom, by nový tycoon chcel hráčom ponúknuť čo najviac slobody a možností ako jednou rukou prilákať zákazníkov a druhou z nich vytiahnuť čo najviac peňazí. Hráč teda dostane prístup aj k úprave rôznych drobností, akými sú napríklad rýchlosť vozíkov na horskej dráhe či cena hot dogov. Stánky aj samotné atrakcie pritom môžu byť tematicky ladené. Na PAX bol zábavný park rozdelený do sekcií sci-fi, Amerika 50-tych rokov, western a piráti. Ako architekt a zároveň manažér parku bude hráč samozrejme potrebovať spätnú väzbu, o ktorú sa postarajú návštevníci i zamestnanci. Od návštevníka si hráč kedykoľvek vypočuje jeho momentálny a subjektívny názor, pokým zamestnanci svoje pripomienky zosumarizujú do prehľadnej správy.

Atari ukazuje RollerCoaster Tycoon World

Špecifikom a hlavným znakom tohto typu simulátorov je editor obrej horskej dráhy, ktorá je srdcom každého zábavného parku. V RCT World samozrejme tiež nebude chýbať, no autori upustili od starého systému skladania dráhy kúsok po kúsku v lego štýle a chcú ponúknuť niečo intuitívnejšie, jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Svoj výtvor si hráč bude môcť sám vyskúšať a to rovnako z pohľadu prvej i tretej osoby. Virtuálne sa bude dať povoziť aj na ďalších atrakciách, takže sa samozrejme ponúka podpora VR headsetu Oculus Rift, čo však vývojári z Pipeworks ešte nechceli potvrdiť.

Hra dokonca ponúkne aj multiplayer, v ktorom sa park rozdelí na už spomínané tematické "sekcie" a každý zo 4 hráčov sa môže starať o svoju časť. Či už to bude alebo nebude úspešný nápad, hráča do multiplayeru nebude nikto nútiť a RCT World sa bude dať hrať aj offline. Aj samotárov by však mohli potešiť online možnosti, ako napríklad návšteva cudzieho parku či zdieľanie plánov horskej dráhy.

Atari ukazuje RollerCoaster Tycoon World





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk